morfeusz27 Napisano 29 Czerwiec 2012 Autor Napisano 29 Czerwiec 2012 Witam:)Posiadam starego poczciwego Minelaba Sov GT. Mam obecnie okazję zakupić Minelaba Explorera professional Pro. Pytanie czy warto się przesiadać z Sowy na ten model, tym bardziej że cena wysoka. Proszę o pomoc bo nie wiem jak długo żona będzie miała dobry humor Pozdrawiam
morfeusz27 Napisano 29 Czerwiec 2012 Autor Napisano 29 Czerwiec 2012 PodbijamWiem, wiem szukajka itp. wyczytałem na tym forum sporo o tym sprzęcie, ale czy warto zamieniać model Sov na Explorera? Proszę o pomoc
Corleone Napisano 2 Lipiec 2012 Napisano 2 Lipiec 2012 Tak się składa, że moim wcześniejszym sprzętem był Minelab Excalibur 2000 a z tego co wiem jest to ten sam sprzęt co Sov GT tylko w podwodnej wersji. Początki dla mnie były przerażające pod względem mnogości ustawień. Kilka razy miałem ochotę wyrzucić go i przejechac samochodem :) Na fabrycznych ustawieniach spokojnie można chodzić ale sprzęt poznałem dopiero po 6-7 miesiącach i przekonałem się, że odpowiednio ustawiony Se Pro jest nie do pobicia. Różnica w głębokości nie jest może jakoś wielce powalająca ale i tak sprzęt warty tych paru groszy.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.