szaQal Napisano 26 Czerwiec 2012 Autor Napisano 26 Czerwiec 2012 proszę o pomoc w wyborze który z nich wybrać. Pewnie wątek się przewinął ale zawsze kończy sie dołóż i kup to lub tamto. Ze względu na fundusze ograniczam sie do tych dwóch. Chodzi mi przede wszystkim o monety jakies guziki ogólnie drobnica z góry dziękuje.
MilKam88 Napisano 27 Czerwiec 2012 Napisano 27 Czerwiec 2012 Witam.Ja osobiście na twoim miejscu wybrał bym Alphe. O to krótka lista powodów:- nowsza konstrukcja,- gwarancja 5 lat,- większy zakres dyskryminacji,- wyższa częstotliwość pracy,- lepszej jakości cewka,- minimalnie, ale jednak mniejsza waga,- regulacja głośności.Prawda jest jednak taka, że którego z nich nie wybierzesz to i tak będziesz zadowolony. Ja tak, jak wspomniałem wcześniej wybrał bym Tekneticsa jeszcze dlatego, że bardziej podoba mi się wizualnie i dźwiękowo. A to jak sprzęt wygląda i jakie wydaje dźwięki jest moim zdaniem bardzo istotne, bowiem chodzi tu o komfort poszukiwań. Na youtube możesz to sprawdzić oglądając filmik z jednym jak i drugim wykrywaczem. Mam nadzieję, że trochę pomogłem.Pozdrawiam.
szaQal Napisano 27 Czerwiec 2012 Autor Napisano 27 Czerwiec 2012 Dziękuję za konkretną odpowiedź więc wybór pada na alphe.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.