vojtaz2 Napisano 10 Lipiec 2012 Share Napisano 10 Lipiec 2012 Może wspólne kopanie a później piwkowanie? :) Zorganizuje flagę może będzie przyczepiona na płocie. PRUDNIK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rabat Napisano 10 Lipiec 2012 Share Napisano 10 Lipiec 2012 vojtaz2, podaj może jakieś charakterystyczne miejsce gdzie będzie można was znaleźć coby w większym gronie się spotkać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vojtaz2 Napisano 12 Lipiec 2012 Share Napisano 12 Lipiec 2012 jestem zawsze zameldowany przy głównej trasie na asp. prawa strona drogi, przy samej drodze :) Podaje specjalny numer telefonu pod którym od teraz już jestem 727 521 434 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazant1343 Napisano 17 Lipiec 2012 Share Napisano 17 Lipiec 2012 Kto z lubelskiego jedzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
XaXers Napisano 17 Lipiec 2012 Autor Share Napisano 17 Lipiec 2012 Jak pisałem wyżej: BIAŁA PODLASKA:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazant1343 Napisano 18 Lipiec 2012 Share Napisano 18 Lipiec 2012 Mam nadzieje, że uda mi się dotrzeć...choć pomału wykrusza mi się ekipa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
velmont66 Napisano 18 Lipiec 2012 Share Napisano 18 Lipiec 2012 teraz 2 woodstock sie szykuje :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 20 Lipiec 2012 Share Napisano 20 Lipiec 2012 Prezydenci Polski i Niemiec, Bronisław Komorowski i Joachim Gauck na Przystanku Woodstock. Obaj politycy wezmą udział w oficjalnym otwarciu 18. edycji festiwalu w dniu 2 sierpnia. Tego samego dnia spotkają się z uczestnikami imprezy.Przystanek Woodstock zaplanowano w dniach 2-4 sierpnia w Kostrzynie nad Odrą. Szefowa prezydenckiego biura prasowego Joanna Trzaska-Wieczorek poinformowała w piątek, że Bronisław Komorowski i Joachim Gauck spotkają się z uczestnikami Przystanku 2 sierpnia w południe, w ramach Akademii Sztuk Przepięknych.O godzinie 15 prezydenci Polski i Niemiec będą uczestniczyć w oficjalnym otwarciu Przystanku Woodstock na festiwalowej dużej scenie. Przyjedzie też kapitan Wrona i bp PieronekPrzystanek Woodstock to największy w Polsce i jeden z największych w Europie festiwali muzycznych. Od dziewięciu lat impreza odbywa się w Kostrzynie nad Odrą. W tym roku na dwóch scenach zaprezentuje się ok. 60 wykonawców z Polski i zagranicy.W ramach Akademii Sztuk Przepięknych odbywają się co roku na Przystanku Woodstock spotkania z wybitnymi postaciami ze świata kultury, polityki, sportu oraz warsztaty artystyczne.Tegorocznymi gośćmi akademii będą też m.in.: dziennikarze Janina Paradowska i Bogusław Wołoszański, bp Tadeusz Pieronek, były trener piłkarskiej reprezentacji Polski Andrzej Strejlau, założyciel i prezes Klubu Gaja Jacek Bożek, żeglarz Roman Paszke, gen. Waldemar Skrzypczak, a także pilot Tadeusz Wrona, który zasłynął tym, że w listopadzie 2011 roku wylądował awaryjnie boeingiem 767 na lotnisku w Warszawie.http://www.tvn24.pl/kultura-styl,8/prezydenci-polski-i-niemiec-na-przystanku-woodstock,266059.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 20 Lipiec 2012 Share Napisano 20 Lipiec 2012 No panowie... Może zagadacie do prezydenta o poszukiwaczy"? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
XaXers Napisano 20 Lipiec 2012 Autor Share Napisano 20 Lipiec 2012 dobry pomysł kolego:) ale jak przebijemy się przez jego kolumnę? może czołg? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 20 Lipiec 2012 Share Napisano 20 Lipiec 2012 Znajdzie się coś u kolegów hie hie hie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vojtaz2 Napisano 22 Lipiec 2012 Share Napisano 22 Lipiec 2012 Witam, już coraz bliżej do woodstoku, ja też coraz bliżej:) Może jest ktoś z was z okolic Kamienia Pomorskiego, jestem w Międzywodziu na urlopie, chętnie bym poznał nowych ludzi. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazant1343 Napisano 25 Lipiec 2012 Share Napisano 25 Lipiec 2012 My z Lublina pociągiem wyruszamy, jak ktoś chętny to pisać:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vojtaz2 Napisano 27 Lipiec 2012 Share Napisano 27 Lipiec 2012 Ja już jutro melduje się na polu woodstokowym. Nie wiem czy będę busem i z przyczepą, ale na pewno będę:) Puki co neta mam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazant1343 Napisano 28 Lipiec 2012 Share Napisano 28 Lipiec 2012 Ja wtorek będę, Vojtaz2 zajmij miejsce:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hansdekawka Napisano 28 Lipiec 2012 Share Napisano 28 Lipiec 2012 Ja mam w planach zjawić się we środę około pory karmienia,wraz z synkiem moim malutkim (198cm),oraz wraz z lodówką (zimny browar ważny jest, a winka ciepłego też nie lubię). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vojtaz2 Napisano 29 Lipiec 2012 Share Napisano 29 Lipiec 2012 Już jestem, w tym samym miejscu co rok temu, bus i przyczepa niewiadow, białe, ogrodzone, przy trasie na ASP. 727521434 mój telefon, jak będzie wyłączony to nie martwcie się, zadzwonię bo zostanę poinformowany smsem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hansdekawka Napisano 29 Lipiec 2012 Share Napisano 29 Lipiec 2012 Vojtaz,urzuc mapkę z Twoją lokalizacją, jak w zeszłym roku,będzie łatwiej trafic,a zeszłorocznego wątku znaleźc jakoś nie mogę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vojtaz2 Napisano 30 Lipiec 2012 Share Napisano 30 Lipiec 2012 Widok z ASP na główną aleje do sceny, mój bus zaznaczony jest czerwoną pętlą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hansdekawka Napisano 30 Lipiec 2012 Share Napisano 30 Lipiec 2012 Noo,too,wszystkoo,jasneee.Ja będę na lewo od miejsca, w którym robiłeś zdjęcie (przynajmniej taki jest plan).Czyli pod górkę, na Twojej prawej stronie będziesz w nocy widział moją lampę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hansdekawka Napisano 31 Lipiec 2012 Share Napisano 31 Lipiec 2012 Myślę,że w sobotę usłyszę ten numer po polsku,http://www.youtube.com/watch?v=9Voot7aJoZg,i nie mogę się tego doczekac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zainak Napisano 2 Sierpień 2012 Share Napisano 2 Sierpień 2012 Chłopaki! Trzymajta się!Trzecia burza i leje jak z cebra! :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
velmont66 Napisano 4 Sierpień 2012 Share Napisano 4 Sierpień 2012 takie tak z woodstocka z klimatem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
velmont66 Napisano 4 Sierpień 2012 Share Napisano 4 Sierpień 2012 morda nie moja ale o garnek mi chodzi :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zainak Napisano 5 Sierpień 2012 Share Napisano 5 Sierpień 2012 Hej Panowie ,pytanie, czy był na imprezie Paul Teutul Junior?to ten z Orange Country Chopperswie ktoś ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.