bogdan76 Napisano 17 Czerwiec 2012 Autor Share Napisano 17 Czerwiec 2012 Witam.Niedawno poszukiwałem chętnych rekonstruktorów, którzy mogą opowiedzieć o historii w inny sposób niż ten tradycyjny.Zgłosiło się kilka chętnych osób/stowarzyszeń.Niestety bliskość wakacji uniemożliwia zaproszenie wszystkich.Zamierzam to zrobić w kolejnym roku szkolnym:)Udało się jednak zorganizować lekcję z przedstawicielem Stowarzyszenia Ułanów Grochowskich im. Józefa Dwernickiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bogdan76 Napisano 17 Czerwiec 2012 Autor Share Napisano 17 Czerwiec 2012 Z bramek powstał rumak :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bogdan76 Napisano 17 Czerwiec 2012 Autor Share Napisano 17 Czerwiec 2012 Karabin można było dotknąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bogdan76 Napisano 17 Czerwiec 2012 Autor Share Napisano 17 Czerwiec 2012 Znów improwizacja:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bogdan76 Napisano 17 Czerwiec 2012 Autor Share Napisano 17 Czerwiec 2012 Ja ze swojej strony, chciałem szczególnie podziękować koledze za poświęcony czas i chęć pokazania tejinnej", ciekawej historii. Dziękuję również osobom, które pisały, gdzie powinienem szukać takich ludzi :)Bogdan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.