matt15 Napisano 13 Czerwiec 2012 Autor Napisano 13 Czerwiec 2012 Czy zna ktoś historię Kotliny Kłodzkiej w czasie 2 wojny światowej?Coś się tam działo ciekawego?Z góry dziękuję za wszelakie informacje.
matt15 Napisano 14 Czerwiec 2012 Autor Napisano 14 Czerwiec 2012 Niestety nie.Mieszkam koło Wrocławia,ale poszukuję informacji o tym miejscu.
krystian-szabla Napisano 16 Czerwiec 2012 Napisano 16 Czerwiec 2012 w sumie wiekszych walk nie bylo ,ale w okolicach niemojowa wycofywaly sie niemieckie jednostki , w gorach bystrzyckich grasowaly rowniez wilkolaki ale szybko sobie z nimi poradzono
GORYL Napisano 20 Czerwiec 2012 Napisano 20 Czerwiec 2012 Myślę,że czas założyć emat dla ludzi kotliny" i wszyscy będziemy mogli tam się ogarniać w różnych tematach" linkami np...Co o tym myśli rać kotliny"???
Bartolini Napisano 15 Lipiec 2012 Napisano 15 Lipiec 2012 Jak najbardziej popieram tę sugestię, sam szukam ludzi z okolic Kłodzka na jakiś wspólny wypad, tym bardziej, że jako początkujący z chęcią zdobędę jakieś doświadczenie obserwując innych.
kooba91 Napisano 12 Wrzesień 2012 Napisano 12 Wrzesień 2012 Witam. Również jestem z Kotliny. Dopiero zaczynam przygodę z wykrywaczem, ale już mam parę fantów. Piszę się na wspólne wypady jak pogoda dopisze.:)
krystian-szabla Napisano 4 Październik 2012 Napisano 4 Październik 2012 pomysl dobry , kiedys bylo forum poszukiwaczy z kotliny ale padlo niestety ;p
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.