Olied Napisano 13 Czerwiec 2012 Autor Napisano 13 Czerwiec 2012 Mimo że aukcja jest już zakończona ( nie kupiłem tej wykrywki ) http://allegro.pl/c-scope-440xd-i2414213123.html?source=oo co o niej sądzicie?:)
popek Napisano 13 Czerwiec 2012 Napisano 13 Czerwiec 2012 jeśli był sprawny za 350 pln to raczej dobry zakup, bazowy model
Olied Napisano 14 Czerwiec 2012 Autor Napisano 14 Czerwiec 2012 Udalo mi sie dostac identyczny, tylko jest jeden problem w jaki sposob go odopowiednio ustawic? czy ktos wie?
wonpiotrus Napisano 21 Czerwiec 2012 Napisano 21 Czerwiec 2012 Co do 440 to jest to prosty sprzęcik, posiada tylko 2 pokrętła.Włącz go (trzymając cewkę na wysokości pasa) i pokrętłem ustaw dzwięk naledwo słyszalny , prawym pokrętłem ustawsobie dyskryminacje (będziesz musiał sobie popróbować ) tak na 2,3,może i w drogę.Jeśli się rozstroi podnieś cewkę w górę nacisniji zwolnij środkowy przycisk Retune ,ten przycisk jest do resetowania izawsze po wciśnięciu tego wraca do poprzedniej nastawy.Mam takiego i juz troche fantów głównie pierwszowojennych znalazłem ale trzeba pamiętać że w tym modelu dyskryminacja pogarsza nieco zasięg.
wonpiotrus Napisano 21 Czerwiec 2012 Napisano 21 Czerwiec 2012 Co do 440 to jest to prosty sprzęcik, posiada tylko 2 pokrętła.Włącz go (trzymając cewkę na wysokości pasa) i pokrętłem ustaw dzwięk naledwo słyszalny , prawym pokrętłem ustawsobie dyskryminacje (będziesz musiał sobie popróbować ) tak na 2,3,może i w drogę.Jeśli się rozstroi podnieś cewkę w górę nacisniji zwolnij środkowy przycisk Retune ,ten przycisk jest do resetowania izawsze po wciśnięciu tego wraca do poprzedniej nastawy.Mam takiego i juz troche fantów głównie pierwszowojennych znalazłem ale trzeba pamiętać że w tym modelu dyskryminacja pogarsza nieco zasięg.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.