Kaczor82 Napisano 5 Czerwiec 2012 Autor Napisano 5 Czerwiec 2012 Poszukuję rysunków technicznych gąsienic niemieckich czołgów z II wś. (przede wszystkim Panther i Tiger II wersja późna) w stylu tego dołączonego do postu. Ewentualnie tytuły literatury w której można takie plany znaleść. Z góry dziękuję.
matp7mef Napisano 6 Czerwiec 2012 Napisano 6 Czerwiec 2012 To na dobry początek gąska od Tiger I. Kaczor82 jeżeli poszukujesz gąsienic do modelu pantery lub Tiger II to takowe zostały już zaprojektowane i są dostępne w wersji do wydruku.
Mirass Napisano 6 Czerwiec 2012 Napisano 6 Czerwiec 2012 Jak masz sztukę ogniwa w dobrym stanie mogę zeskanować skanerem 3D, potem wrzucić do SoliwWorksa lub innego, obrobić i jest gotowe,Mirass
Kaczor82 Napisano 6 Czerwiec 2012 Autor Napisano 6 Czerwiec 2012 @matp7mef - tak, poszukuję planów w celu wyduku 3D w skali 1:10 :) Modele w formacie .stl mógłbym nawet kupić.@Mirass - mam dostęp do gąski Tygrysa Królewskiego ale niestety jest w fatalnym stanie ;)
Mirass Napisano 6 Czerwiec 2012 Napisano 6 Czerwiec 2012 Zapodaj zdjęcie, zobaczymy co da się zrobić,
Kaczor82 Napisano 6 Czerwiec 2012 Autor Napisano 6 Czerwiec 2012 Nie jest moja. Leży sobie u znajomego. Jak będzie okazja to zrobię fotkę :)
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.