Skocz do zawartości

Wadliwe modele omegi

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam. nie dawno dowiedziałem się że mogę być posiadaczem właśnie wadliwej omegi tzn, wzbudzającej się, czy wiecie może z jakich lat były te wadliwe modele o ile to w ogóle prawda jeśli tak to czy mogę oddać taki wykrywacz na gwarancje i czy to coś pomoże. Z góry dziękuje za odpowiedzi i pozdrawiam
Napisano
Nie ma wadliwych wykrywaczy Omegi są po prostu źle ustawione czy dostrojone przez posiadaczy.Poczytaj,pooglądaj filmiki,zapoznaj się dobrze z wykrywaczem a przekonasz się co on tak naprawdę potrafi.
http://www.odkrywca.pl/pokaz_watek.php?id=667563#1108715
Napisano
Chodzę z omegą już około 6 miesięcy i nie sadze że by przyczyna było złe dostrojenie do gruntu, a objawy są takie że już przy czułości 55 gdy chodzę po trawie to daje dużo fałszywych sygnałów, a jak jest pole zaorane i równe to mogę chodzić nawet na maxymalnej czułości i bez powodu nawet nie piśnie
Napisano
Kolego sprawdź szczelność cewki , kabel u nasady cewki oraz gniazdo... nie ma takiego zjawiska" jak wadliwe omegi.Zawsze pozostaje serwis .
pozdrawiam.
Napisano
Może być problem z tego co mi wiadomo w przypadku komputerów karton lepiej trzymać do końca gwarancji a jak jest wykrywaczami tego nie wiem.Sprawdź wszystko tak jak Ci radzi RAJTAR,ja chodzę czułością od 85 do 95 dysk.17 popiskuje czasem ale idzie odróżnić dobry sygnał od fałszywego w instrukcji masz nawet napisane,że wykrywacz przy czułości powyżej 70 ma prawo wydawać fałszywe dźwięki.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie