stanx Napisano 22 Maj 2012 Autor Share Napisano 22 Maj 2012 Mam s-d i Tekneticsa G.Kwestarz@onet.pl.PozdrawiamStanx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krystian-szabla Napisano 23 Maj 2012 Share Napisano 23 Maj 2012 hejka ktory rejon kotliny ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stanx Napisano 25 Maj 2012 Autor Share Napisano 25 Maj 2012 Jestem z Nowej Rudy, ale kopać mogę wszędzie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GORYL Napisano 8 Czerwiec 2012 Share Napisano 8 Czerwiec 2012 Radków (Góry Stołowe szerokopojęte ;) )Może wspólny wypad??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krystian-szabla Napisano 8 Czerwiec 2012 Share Napisano 8 Czerwiec 2012 ja chetny , w klodzku jest troche ludzi co kopia :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GORYL Napisano 10 Czerwiec 2012 Share Napisano 10 Czerwiec 2012 kto dzisiaj kopie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sensej1985 Napisano 10 Czerwiec 2012 Share Napisano 10 Czerwiec 2012 Witam stanx .Jak masz ochotę pokopać w poniedziałek po 17 w NR to pisz...Pozdrawiam Sensej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krystian-szabla Napisano 11 Czerwiec 2012 Share Napisano 11 Czerwiec 2012 kopie ktos w czwartek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo8 Napisano 8 Październik 2012 Share Napisano 8 Październik 2012 Witam jestem z klodzka i chetnie wybiore sie na wspolne poszukiwania z wykrywka.Chetni pisac kiedy i gdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.