speedmaster79 Napisano 19 Maj 2012 Autor Share Napisano 19 Maj 2012 Witam.Szukam kopiących Augustów i okolice ,własny transport ,Garret Euro Ace. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alamo Napisano 14 Kwiecień 2014 Share Napisano 14 Kwiecień 2014 Witam;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
speedmaster79 Napisano 15 Kwiecień 2014 Autor Share Napisano 15 Kwiecień 2014 Witam!Jak chcesz z nami pokopać pisz na mojego emaila.Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
speedmaster79 Napisano 17 Kwiecień 2014 Autor Share Napisano 17 Kwiecień 2014 No i jak tam kolego Alamo chcesz pokopać z nami w ten wekend? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kridd Napisano 17 Kwiecień 2014 Share Napisano 17 Kwiecień 2014 czesc kolego z Ełku jestem możesz powiedzieć gdzie chcecie kopać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
speedmaster79 Napisano 17 Kwiecień 2014 Autor Share Napisano 17 Kwiecień 2014 Witam.Jesteśmy mobilni ale ogólnie kopiemy w zachodniej części Augustowa.Bywamy na polach w Białymstoku ,Rajgrodzie,wszędzie gdzie warto kopać.Jak coś możemy się ugadać na wspólny wypad.Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alamo Napisano 23 Kwiecień 2014 Share Napisano 23 Kwiecień 2014 Witam,w święta byłem zajęty.W weekend wybrałbym się z jakimś kolegą,może w okolice Raczek,mam auto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
speedmaster79 Napisano 23 Kwiecień 2014 Autor Share Napisano 23 Kwiecień 2014 WitamSobota 5 rano odpowiada? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alamo Napisano 24 Kwiecień 2014 Share Napisano 24 Kwiecień 2014 Cześć,za wcześnie,12-ta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
speedmaster79 Napisano 24 Kwiecień 2014 Autor Share Napisano 24 Kwiecień 2014 12 trochę późno z zasady to o 12 musimy być w domu .Może od 7 do 12 i nie do Raczek tylko na nasze Augustowskie pola, mam jeszcze miejscówkę gdzie pola nie zaorane. Dziś byłem 5 carskich guzików z orłem 2 plomby i około 200 pocisków tępo łukowych do mosina.Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konop277 Napisano 1 Czerwiec 2014 Share Napisano 1 Czerwiec 2014 Ja działam od strony starej niemieckiej granicy . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
speedmaster79 Napisano 2 Czerwiec 2014 Autor Share Napisano 2 Czerwiec 2014 Może wspólny wypad ,w tym tygodniu będę jeździł codziennie.Jak coś to pisz na moją pocztę.Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maverick76 Napisano 8 Lipiec 2014 Share Napisano 8 Lipiec 2014 Witam! Będę od jutra w okolicach Korycina na wakacjach. Jkaby ktoś był chętny na wypad, to proszę pisać na priv. Transport mam.:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emilo90 Napisano 26 Październik 2014 Share Napisano 26 Październik 2014 Czy nadal aktualne? bede w ten weekend w Augustowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
speedmaster79 Napisano 27 Październik 2014 Autor Share Napisano 27 Październik 2014 Aktualne cały czas jak coś to pisz na mojego emaila Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawel11 Napisano 6 Marzec 2015 Share Napisano 6 Marzec 2015 szukam kopiących Augustów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
speedmaster79 Napisano 7 Marzec 2015 Autor Share Napisano 7 Marzec 2015 Pisz na priv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.