Skocz do zawartości

Grupa Silesia Exploration VIII Zlot Wrzesień 2012

torba5

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

torba-borba :) było jak zawsze super :) piwko, słoneczko. opolanka i bzykanko :))pogoda dopisała, plaża super, duża i piaszczysta, woda cieplutka co więcej chcieć ?? Wieczorem ognisko, gwiazdy jak latarnie - pełen romantyzm... hehehehhehe
pozdrawiam z lotu ptaka :)

Napisano
A może koledzy wybierzecie sie też na zlocik do czeskich kolegów z Silesia Hunters?
Robią imprezke koło Opawy w ostatni weekend sierpnia .
Sporo ludków z PL się wybiera ;)
  • 2 weeks later...
Napisano
Witam
Panowie odróbcie dobrze zadanie domowe ,przygotujcie się przynajmniej teoretycznie z tematu ,jako że są chętni na militarkę jak i na kolorek a i ludzi będzie ciut więcej ,więc nie dam rady ogarnąć wszystkiego i być wszędzie ,oczywiści służę swoją wiedzą i miejscówkami ,ale może ktoś coś ciekawego jeszcze wydłubie teraz jestem dostępny przez dwa tygodnie ,choć tematów na te 4 dni jest aż nadto.
Jest możliwość postrzelania się ASG np.wieczorkiem mamy w zespole fanatyka tematu są jakieś karabiny na zapasie więc jak kto chętny proszę o zgłoszenia
pozdrawiam
Rafi
  • 2 weeks later...
Napisano
Zlotowicze zawsze był u mnie zapas wykrywek na zloty,ale tym razem sytuacja zmusiła mnie do pozbycia się paru z kolekcji :(
więc jak ktoś ma coś na zapasie to poprosiłbym o zabranie
pozdrawiam
Rafi
Napisano
Witam. Zrobiła się skomplikowana sytuacja w pracy i chyba nie dostanę urlopu. Dwa homonty poszły na zwolnienie i zabrali mi urlop:(
Jeśli nic się nie zmieni to mogę pożyczyć mojego smętka.
Jeszcze powalczę w pracy i do wtorku dam znać żeby nie blokować miejsca. Pzdr
Napisano
proszę o potwierdzenia uczestnictwa
bo z względu na zmniejszającą się ilość
chętnych zastanawiam się czy nie zmienić
miejsca imprezy na dotychczasowe zloty ,
ewentualnie proszę o opiniowanie pomysłu
pozdrawiam
Rafi
Napisano
Ja na pewno odpadam. Całkiem posypało się w robocie.
ech, szkoda gadać:(
W każdym razie, życzę udanej imprezy i dobrych fantów. Pzdr
Napisano
No i zostaje ogólnie przegłosowana :) zresztą i tak wszystko było już dograne na miejscu więc wstyd byłby się wycofać i spieprzyć układ
pozdro
Napisano
prace skończyłem grubo po 24 :(( dlatego nie zdążyłem zadzwonić :( niestety wszystko wskazuje że jednak nie uda mi się pojechać niestety :(( Łódź poległa :(
Napisano
Wróbelek , nie poddawaj się !!! U mnie też bardzo cienko ale będę stawał na głowie aby jechać . A o odległości już nie wspomnę . Chętnie kogoś zabiorę po drodze , bo dwa miejsca wolne , to i koszty będą mniejsze . Panie generale" liczę na Pana :))
PS. Rafi , czy te osoby od Ciebie do zabrania nadal aktualne ?
Napisano
Jestem już w Anglii ale jak to czytam to mi sie odechciewa robić już cokolwiek ,mam komplet koszulek polecą w śmieci ,cała impreza przygotowana więc się odbędzie tak czy siak ,Panowie kompletna dezinformacja ,burdel i syf
Sesianie w komplecie
od jutra jestem poza netem do niedzieli ale to już wiele nie zmieni
to ostatnia oficjalna impreza
trzymta się
Napisano
Witam, kolegów wybaczcie że tyle czasu sie nie odzywałem ale miałem sporo zmian w życiu :) w tym roku nie dam rady sie z wami zabrać ale w przyszłym roku jest duża szansa :) Torba zadzwonię za niedługo to pogadamy. Pozdrawiam wszystkich :)
Napisano
Rafi ! Pokaż się lub odezwij , jak już będziesz w kraju . Potrzebuję się z tobą skontaktować i dogadać w sprawie wyjazdu .
Robert .
Napisano

No i stało się !!! Ale nie liczcie na to , że ktoś się wkręci na moje miejsce ... dam radę :) choć bym miał o kulach chodzić . Ale mam nadzieję...... jeszcze dziesięć dni ! Nie zawiodę Silesian . Nie mogę !!!!
PS. Dla tych co nie jadą ...... Niema rzeczy nie do przeskoczenia , no chyba , że .... . Ale nie JA .

• 2 weeks later...
Napisano

Tak to wyglądało w tym roku ,ja pojechałem bo nie mogłem wystawić układu ale imprezy już tam nie zrobię ,odpocząłem i grzybów nazbierałem no i byłem na rybach :)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie