Skocz do zawartości

Grupa Silesia Exploration VIII Zlot Wrzesień 2012

torba5

Rekomendowane odpowiedzi

torba-borba :) było jak zawsze super :) piwko, słoneczko. opolanka i bzykanko :))pogoda dopisała, plaża super, duża i piaszczysta, woda cieplutka co więcej chcieć ?? Wieczorem ognisko, gwiazdy jak latarnie - pełen romantyzm... hehehehhehe
pozdrawiam z lotu ptaka :)

• 2 weeks later...
Witam
Panowie odróbcie dobrze zadanie domowe ,przygotujcie się przynajmniej teoretycznie z tematu ,jako że są chętni na militarkę jak i na kolorek a i ludzi będzie ciut więcej ,więc nie dam rady ogarnąć wszystkiego i być wszędzie ,oczywiści służę swoją wiedzą i miejscówkami ,ale może ktoś coś ciekawego jeszcze wydłubie teraz jestem dostępny przez dwa tygodnie ,choć tematów na te 4 dni jest aż nadto.
Jest możliwość postrzelania się ASG np.wieczorkiem mamy w zespole fanatyka tematu są jakieś karabiny na zapasie więc jak kto chętny proszę o zgłoszenia
pozdrawiam
Rafi

• 2 weeks later...
Witam. Zrobiła się skomplikowana sytuacja w pracy i chyba nie dostanę urlopu. Dwa homonty poszły na zwolnienie i zabrali mi urlop:(
Jeśli nic się nie zmieni to mogę pożyczyć mojego smętka.
Jeszcze powalczę w pracy i do wtorku dam znać żeby nie blokować miejsca. Pzdr

proszę o potwierdzenia uczestnictwa
bo z względu na zmniejszającą się ilość
chętnych zastanawiam się czy nie zmienić
miejsca imprezy na dotychczasowe zloty ,
ewentualnie proszę o opiniowanie pomysłu
pozdrawiam
Rafi

Wróbelek , nie poddawaj się !!! U mnie też bardzo cienko ale będę stawał na głowie aby jechać . A o odległości już nie wspomnę . Chętnie kogoś zabiorę po drodze , bo dwa miejsca wolne , to i koszty będą mniejsze . Panie generale" liczę na Pana :))
PS. Rafi , czy te osoby od Ciebie do zabrania nadal aktualne ?

Jestem już w Anglii ale jak to czytam to mi sie odechciewa robić już cokolwiek ,mam komplet koszulek polecą w śmieci ,cała impreza przygotowana więc się odbędzie tak czy siak ,Panowie kompletna dezinformacja ,burdel i syf
Sesianie w komplecie
od jutra jestem poza netem do niedzieli ale to już wiele nie zmieni
to ostatnia oficjalna impreza
trzymta się

No i stało się !!! Ale nie liczcie na to , że ktoś się wkręci na moje miejsce ... dam radę :) choć bym miał o kulach chodzić . Ale mam nadzieję...... jeszcze dziesięć dni ! Nie zawiodę Silesian . Nie mogę !!!!
PS. Dla tych co nie jadą ...... Niema rzeczy nie do przeskoczenia , no chyba , że .... . Ale nie JA .

• 2 weeks later...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie