sid30 Napisano 4 Sierpień 2012 Share Napisano 4 Sierpień 2012 torba-borba :) było jak zawsze super :) piwko, słoneczko. opolanka i bzykanko :))pogoda dopisała, plaża super, duża i piaszczysta, woda cieplutka co więcej chcieć ?? Wieczorem ognisko, gwiazdy jak latarnie - pełen romantyzm... hehehehhehepozdrawiam z lotu ptaka :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blaszak Napisano 8 Sierpień 2012 Share Napisano 8 Sierpień 2012 Krzychu odezwij się do mnie na kom.Pozdro.Robert Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RESTY Napisano 12 Sierpień 2012 Share Napisano 12 Sierpień 2012 A może koledzy wybierzecie sie też na zlocik do czeskich kolegów z Silesia Hunters?Robią imprezke koło Opawy w ostatni weekend sierpnia .Sporo ludków z PL się wybiera ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torba5 Napisano 20 Sierpień 2012 Autor Share Napisano 20 Sierpień 2012 WitamPanowie odróbcie dobrze zadanie domowe ,przygotujcie się przynajmniej teoretycznie z tematu ,jako że są chętni na militarkę jak i na kolorek a i ludzi będzie ciut więcej ,więc nie dam rady ogarnąć wszystkiego i być wszędzie ,oczywiści służę swoją wiedzą i miejscówkami ,ale może ktoś coś ciekawego jeszcze wydłubie teraz jestem dostępny przez dwa tygodnie ,choć tematów na te 4 dni jest aż nadto.Jest możliwość postrzelania się ASG np.wieczorkiem mamy w zespole fanatyka tematu są jakieś karabiny na zapasie więc jak kto chętny proszę o zgłoszenia pozdrawiamRafi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torba5 Napisano 29 Sierpień 2012 Autor Share Napisano 29 Sierpień 2012 Zlotowicze zawsze był u mnie zapas wykrywek na zloty,ale tym razem sytuacja zmusiła mnie do pozbycia się paru z kolekcji :(więc jak ktoś ma coś na zapasie to poprosiłbym o zabranie pozdrawiamRafi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawlik Napisano 29 Sierpień 2012 Share Napisano 29 Sierpień 2012 Witam. Zrobiła się skomplikowana sytuacja w pracy i chyba nie dostanę urlopu. Dwa homonty poszły na zwolnienie i zabrali mi urlop:(Jeśli nic się nie zmieni to mogę pożyczyć mojego smętka.Jeszcze powalczę w pracy i do wtorku dam znać żeby nie blokować miejsca. Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torba5 Napisano 29 Sierpień 2012 Autor Share Napisano 29 Sierpień 2012 No to Warszawka się sypie no nic życie,szkoda zdrów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torba5 Napisano 5 Wrzesień 2012 Autor Share Napisano 5 Wrzesień 2012 proszę o potwierdzenia uczestnictwabo z względu na zmniejszającą się ilośćchętnych zastanawiam się czy nie zmienićmiejsca imprezy na dotychczasowe zloty ,ewentualnie proszę o opiniowanie pomysłupozdrawiamRafi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawlik Napisano 5 Wrzesień 2012 Share Napisano 5 Wrzesień 2012 Ja na pewno odpadam. Całkiem posypało się w robocie.ech, szkoda gadać:(W każdym razie, życzę udanej imprezy i dobrych fantów. Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torba5 Napisano 7 Wrzesień 2012 Autor Share Napisano 7 Wrzesień 2012 No i zostaje ogólnie przegłosowana :) zresztą i tak wszystko było już dograne na miejscu więc wstyd byłby się wycofać i spieprzyć układpozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torba5 Napisano 10 Wrzesień 2012 Autor Share Napisano 10 Wrzesień 2012 Dzięki Wróbelku za info czekałem i czekałem teraz już dupa zbita musisz jechać koszulka zmówiona ogranij się :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sid30 Napisano 11 Wrzesień 2012 Share Napisano 11 Wrzesień 2012 prace skończyłem grubo po 24 :(( dlatego nie zdążyłem zadzwonić :( niestety wszystko wskazuje że jednak nie uda mi się pojechać niestety :(( Łódź poległa :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobi10 Napisano 11 Wrzesień 2012 Share Napisano 11 Wrzesień 2012 Wróbelek , nie poddawaj się !!! U mnie też bardzo cienko ale będę stawał na głowie aby jechać . A o odległości już nie wspomnę . Chętnie kogoś zabiorę po drodze , bo dwa miejsca wolne , to i koszty będą mniejsze . Panie generale" liczę na Pana :))PS. Rafi , czy te osoby od Ciebie do zabrania nadal aktualne ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torba5 Napisano 11 Wrzesień 2012 Autor Share Napisano 11 Wrzesień 2012 Jestem już w Anglii ale jak to czytam to mi sie odechciewa robić już cokolwiek ,mam komplet koszulek polecą w śmieci ,cała impreza przygotowana więc się odbędzie tak czy siak ,Panowie kompletna dezinformacja ,burdel i syfSesianie w komplecieod jutra jestem poza netem do niedzieli ale to już wiele nie zmieni to ostatnia oficjalna impreza trzymta się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torba5 Napisano 11 Wrzesień 2012 Autor Share Napisano 11 Wrzesień 2012 Silesianie miało być cholera trudno pisać na obczyźnie telefon odbieram jak co Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BananaBoy Napisano 13 Wrzesień 2012 Share Napisano 13 Wrzesień 2012 Witam, kolegów wybaczcie że tyle czasu sie nie odzywałem ale miałem sporo zmian w życiu :) w tym roku nie dam rady sie z wami zabrać ale w przyszłym roku jest duża szansa :) Torba zadzwonię za niedługo to pogadamy. Pozdrawiam wszystkich :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobi10 Napisano 15 Wrzesień 2012 Share Napisano 15 Wrzesień 2012 Rafi ! Pokaż się lub odezwij , jak już będziesz w kraju . Potrzebuję się z tobą skontaktować i dogadać w sprawie wyjazdu . Robert . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobi10 Napisano 16 Wrzesień 2012 Share Napisano 16 Wrzesień 2012 No i stało się !!! Ale nie liczcie na to , że ktoś się wkręci na moje miejsce ... dam radę :) choć bym miał o kulach chodzić . Ale mam nadzieję...... jeszcze dziesięć dni ! Nie zawiodę Silesian . Nie mogę !!!! PS. Dla tych co nie jadą ...... Niema rzeczy nie do przeskoczenia , no chyba , że .... . Ale nie JA . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torba5 Napisano 17 Wrzesień 2012 Autor Share Napisano 17 Wrzesień 2012 ZLOT JEST ODWOŁANY sczegóły podam po powrocie do Polski pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torba5 Napisano 2 Październik 2012 Autor Share Napisano 2 Październik 2012 Tak to wyglądało w tym roku ,ja pojechałem bo nie mogłem wystawić układu ale imprezy już tam nie zrobię ,odpocząłem i grzybów nazbierałem no i byłem na rybach :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torba5 Napisano 2 Październik 2012 Autor Share Napisano 2 Październik 2012 pozdrowienia z Wału Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torba5 Napisano 2 Październik 2012 Autor Share Napisano 2 Październik 2012 550 km Fordem w 6 osób prawie mnie zabiło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patryk70 Napisano 2 Październik 2012 Share Napisano 2 Październik 2012 brak słów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torba5 Napisano 2 Październik 2012 Autor Share Napisano 2 Październik 2012 no mnie na pewno ,z imprezy na 18 osób odwołało 10 ,mam zapas koszulek, na szczęście odwołałem druk na nich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.