horzak Napisano 7 Maj 2012 Autor Napisano 7 Maj 2012 Witam kolegów mam w swojej kolekcji boratynek taką oto boratynkę, lecz nie mogę znaleźć jaka to mennica . Na pewno jest to szeląg litewski .Za udzielenie pomocy jaka to mennica wielkie dzięki :)Pozdrawiam R.
kopijnik2 Napisano 7 Maj 2012 Napisano 7 Maj 2012 nie pasuje do obrazu - normatywnych emisjiwygląda na: ładny fals - o cechach ruskiej ludowości"popraw fotki oświetlenieproporcje moneta/tłoi zapraszam do umieszczenia w http://myvimu.com/collection/2245119?ref=1023
horzak Napisano 7 Maj 2012 Autor Napisano 7 Maj 2012 Dzięki kopijnik2 :) liczyłem na ciebie ,bo wiem że jesteś specjalistą od boratynek OGROMNE DZIĘKI !Pozdrawiam:)
horzak Napisano 7 Maj 2012 Autor Napisano 7 Maj 2012 ....a fotek raczej nie poprawie bo sprzęt na to nie pozwala :(szkoda i tak starałem się aby jako tako wyszły i byłyby widoczne zdjęcia.
kopijnik2 Napisano 7 Maj 2012 Napisano 7 Maj 2012 ... starałem się aby jako tako wyszły i byłyby widoczne zdjęcia...ok.zmień kąt oświetlenia 30 stopni od pow. monetyna słabym reliefie wyjdą cienie - uwydatniające
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.