Kuston Napisano 3 Maj 2012 Napisano 3 Maj 2012 Witam nie miałem nigdy w reku fisherka f2 lecz mam spore doswiadczenie co do f4 :D ja biegałem z cewka DD i czasem ze snajperką i dawało rade szczególnie snajperka :P - lecz kiedys gdzieś przeczytałem że koncetryk byłby lepszy niz DD w fisherku (więc z mojego doswiadczenia wybrałbym taki zestaw) co do cewki NEL to moze sie ktos inny wypowie bo nie miałem w zestawie takiej cewki a może być to interesujące doświadczenie z mojej strony polecam DD i na pewno snajperkę pozdrawiam
PUMA1 Napisano 14 Grudzień 2012 Napisano 14 Grudzień 2012 Pytanie odnośnie Nel Tornado - 12 x 13 cali (30 cm x 33 cm)czy te ceki np. w wykrywaczu Fisher F2widzą ogólnie drobne monetki np. srebrne czy raczej je pomijają i widzą tylko duże obiekty.
pawciopawcio2 Napisano 6 Styczeń 2013 Napisano 6 Styczeń 2013 ja i kolega mamy takie cewki NEL prawie 2 lata i jesteśmy bardzo zadowoleni troche zmieniły sie wskazania co do cewki koncentrycznej ale poza tym widzi wszystko mam terz cewkę dd od f4 ale słabiej sie spisuje niz NEL dla mnie super
pasjonat3 Napisano 30 Styczeń 2013 Napisano 30 Styczeń 2013 Witam! a możesz napisac czy zasięgi w glebie po zastosowaniu nela wzrosły.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.