Skocz do zawartości

Rutus Proxima-problemy z głosnością w wersji 4.1

Jurek.S

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Mam PROXIME VER.4.1 i głośnośc na max to jakaś paranuja.Cichutko straszliwie,a nie kazdy lubi i może chodzic w słuchawkach.
Myslałem ze to problem z głosnikiem,ale okazało się że znajomy tez ma Proxime 4.1.Pojechałem do Niego i to samo...On tez jest zniesmaczony głosnością na max. tego wykrywacza.
Reansumując...Jesli jest wiatr,nie da rady usłyszec tego wykrywacza przy glosnosci na max,musi byc cichuteńko.
Pytam
Co jest grane?czy to jakas wadliwa wersja?
Pewnie bym to olał i postu nie pisał,ale nie moge chodzić w słuchawkach i nie lubie,jak pewnie wielu innych.
Napisano
Czytałem barov
To co my mamy zrobić?Odesłać to badziewie?Wykrywacz jest na gwarancji oczywiście.Zachcialo mi sie polskiego sprzętu kupować...
Przecież nie będe walił w głosnik jak piszą w wyżej wymienionym wątku.Kupiłem nowy sprzęt to chyba powinno wszystko grać.
A może łaskawie zabierze głos Pan RUTUS?Bo widze że to nie tylko mój i kumpla problem?
Napisano
Z tego co się inni wypowiadali to cała seria bubla wyszła tylko najgorsze jest to że jak się sprzęt odsyła to wraca ta sama elektronika a wykrywacz nie kosztuje parę złotych. Ciekawi mnie jak jest w wersji proxima 5.0 i argo 3.0
Napisano
Nawiasem mówiąc Rutus mógłby już dawno na to wpaść, żeby zabezpieczyć ten głośnik przed dostawaniem się tam piasku. Wystarczy podkleić cienki kawałek czarnej tkaniny i sprawa byłaby załatwiona.

Poza tym wiele innych felerów ciągnie się od samego początku produkcji np:
- fatalnej jakości gąbka rękojeści (choć chyba w nowszych modelach już jest nieco lepsza) ale samodzielnie wymienić i tak się nie da,
- brak jakiejkolwiek pianki w podłokietniku,
- dolny plastikowy wysięgnik telepie się na boki jak wędka spiningowa,
- przełącznik spustu - najtańsze chińskie dziadostwo - fatalna kultura pracy",
- brak funkcji astawy fabryczne"!!!

Ale po co cokolwiek ulepszać skoro dobrze się sprzedaje...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie