Jurek.S Napisano 1 Maj 2012 Autor Napisano 1 Maj 2012 Mam PROXIME VER.4.1 i głośnośc na max to jakaś paranuja.Cichutko straszliwie,a nie kazdy lubi i może chodzic w słuchawkach.Myslałem ze to problem z głosnikiem,ale okazało się że znajomy tez ma Proxime 4.1.Pojechałem do Niego i to samo...On tez jest zniesmaczony głosnością na max. tego wykrywacza.Reansumując...Jesli jest wiatr,nie da rady usłyszec tego wykrywacza przy glosnosci na max,musi byc cichuteńko.PytamCo jest grane?czy to jakas wadliwa wersja?Pewnie bym to olał i postu nie pisał,ale nie moge chodzić w słuchawkach i nie lubie,jak pewnie wielu innych.
AoT_Hunter_PL Napisano 2 Maj 2012 Napisano 2 Maj 2012 Dziwne u mnie wydaje się być wszystko ok.A nawet rzekłbym że wykrywka jest za głośna.
Jurek.S Napisano 2 Maj 2012 Autor Napisano 2 Maj 2012 Czytałem barovTo co my mamy zrobić?Odesłać to badziewie?Wykrywacz jest na gwarancji oczywiście.Zachcialo mi sie polskiego sprzętu kupować...Przecież nie będe walił w głosnik jak piszą w wyżej wymienionym wątku.Kupiłem nowy sprzęt to chyba powinno wszystko grać.A może łaskawie zabierze głos Pan RUTUS?Bo widze że to nie tylko mój i kumpla problem?
desmo Napisano 3 Maj 2012 Napisano 3 Maj 2012 A może by tak zamiast narzekać, po prostu zadzwonić do producenta?
witoldd Napisano 4 Maj 2012 Napisano 4 Maj 2012 Z tego co się inni wypowiadali to cała seria bubla wyszła tylko najgorsze jest to że jak się sprzęt odsyła to wraca ta sama elektronika a wykrywacz nie kosztuje parę złotych. Ciekawi mnie jak jest w wersji proxima 5.0 i argo 3.0
KrisssK Napisano 4 Maj 2012 Napisano 4 Maj 2012 Nawiasem mówiąc Rutus mógłby już dawno na to wpaść, żeby zabezpieczyć ten głośnik przed dostawaniem się tam piasku. Wystarczy podkleić cienki kawałek czarnej tkaniny i sprawa byłaby załatwiona. Poza tym wiele innych felerów ciągnie się od samego początku produkcji np:- fatalnej jakości gąbka rękojeści (choć chyba w nowszych modelach już jest nieco lepsza) ale samodzielnie wymienić i tak się nie da,- brak jakiejkolwiek pianki w podłokietniku,- dolny plastikowy wysięgnik telepie się na boki jak wędka spiningowa,- przełącznik spustu - najtańsze chińskie dziadostwo - fatalna kultura pracy",- brak funkcji astawy fabryczne"!!!Ale po co cokolwiek ulepszać skoro dobrze się sprzedaje...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.