Michalsaper Napisano 1 Maj 2012 Autor Napisano 1 Maj 2012 Posiadam wykrywacz SAPER Midas. Mam na panelu 4 pokrętła. Nie za bardzo wiem jak je ustawić, ponieważ wcześniej chodziłem z Jabelem. Proszę o pomoc. Pokrętła to STROJENIE: ZGRUBNE, PRECYZYJNE, oraz GŁOŚNOŚĆ i SELEKCJA I. Proszę wytłumaczcie mi o co chodzi w tych pokrętłach. Posiadam też niebieską diodę na rączce do trzymania.
dziabuch Napisano 1 Maj 2012 Napisano 1 Maj 2012 Znajdź sobie na aledrogo aukcję z tym wykrywaczem, tam jest w opisie szczegółowa instrukcja obsługi.
bikemax771 Napisano 1 Maj 2012 Napisano 1 Maj 2012 Taki prosty wykrywacz ustawienia ma ,mój mały synek go sam ustawił bez problemu bez instrukcji
militaria-opole Napisano 18 Maj 2012 Napisano 18 Maj 2012 Wszystkie pokretla oprocz glosnosci na 0 !1.Pokretlem ZGRUBNE krecimy do momentu uslyszenia sygnalu2.Pokretlem precyzyjne krecimy do momentu slyszenia tykania w odstepach co 1-3 sekundy / nie krecimy juz pokretlem ZGRUBNE3.Pokretlo selekcja - najlepiej max 3I to wszystko !
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.