adalbertman Napisano 26 Kwiecień 2012 Autor Napisano 26 Kwiecień 2012 Witam, oglądałem jakiś czas temu materiał z wystąpienia pana Mirosława Figiela ( Figla?) byłego pełnomocnika wojewody ds. zaginionych dzieł sztuki skarbów itd. Proszę znawców tematu o komentarze, sprawa jest tak nieprawdpodobna , że może ......
kempa Napisano 30 Kwiecień 2012 Napisano 30 Kwiecień 2012 Kolego ja to ostatnio oglądałem gołe baby-sprawa była tak nieprawdopodobna...a Ty prawdopodobnie podając link do wystąpienia o którym mówisz dopiero rozpoczniesz dyskusje...bo zgadnij które gołe baby ja oglądałem:)pozdrawiam
sonicsquad Napisano 30 Kwiecień 2012 Napisano 30 Kwiecień 2012 Zdaje się że chodzi koledze o to...http://tv.mediarp.pl/tajemnice-dolnego-slaska-oraz-perspektywy-rozwoju-nauki-program-z-dnia-12-03-2012-r,5447.html
ra-v Napisano 30 Kwiecień 2012 Napisano 30 Kwiecień 2012 ciekawy gość - na www.niezaleznatelewizja.pl jest jeszcze w wiadomościach o kolejnych spotkaniach z panem F.- może ktoś był? coś ciekawego wypłynęło?
adalbertman Napisano 6 Maj 2012 Autor Napisano 6 Maj 2012 Link dodał uprzejmie kempa , opowieść pana Figla gdyby była w 30% prawdziwa to byłaby to sensacja na niespotykaną skalę , a na forum kompletna cisza ,czyżby wszyscy specjaliści zajęcie już byli poszukiawaniami w terenie ?pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.