herr kurzo Napisano 18 Kwiecień 2012 Autor Napisano 18 Kwiecień 2012 Witam mam zamiar kupić Rutusa tyle ze nie bardzo orientuje się którego wybrać głównie chodzi mi o to aby na militarke był ale też chciałbym pochodzić od czasu do czasu na kolorek także ogółem mówiąc chodzi mi o uniwersalny wykrywacz.Najlepiej aby był w miarę prosty w obsłudze ale też żeby mile zaskakiwał głębokością.Pozdrawiam HK
AoT_Hunter_PL Napisano 20 Kwiecień 2012 Napisano 20 Kwiecień 2012 Agro 3, troszku bardziej rozwinięty od Proximy.
Fiskarss Napisano 20 Kwiecień 2012 Napisano 20 Kwiecień 2012 Witam jak szukasz Militarki to zapomnij o Rutusach Armandach Minelabach i Garetach i np Whitesach .Kup sobie Nowaka Pi lolskiego a zobaczysz co to jest zasięg na militarke . Nieraz uśmieje się po pachy jak czytam o sygnałach duchach lekko słyszalnych .Kup Nowaka to zobaczysz co to jest kopanie militarki.
MilKam88 Napisano 20 Kwiecień 2012 Napisano 20 Kwiecień 2012 Zarówno Proxima jak i Argo są sprzętami uniwersalnymi. Którego z nich nie wybierzesz to będziesz zadowolony. Będziesz mógł kopać kolor jak i głębszą militarkę. Wykrywacze bardzo podobne z tym, że Argo tak jak napisał kolega AoT_Hunter_Pl ma kilka funkcji więcej i może być troszkę głębszy od proximy. Optima typowa na kolor.pozdrawiam.
dziarson Napisano 20 Kwiecień 2012 Napisano 20 Kwiecień 2012 ja niedawno kupiłem proximę i jestem zadowolony na militarkę miałem midasa i był troszkę lepszy ale proxima na kolor moim zdaniem wymiata (w tym przedziale cenowym):)
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.