Nscapital Napisano 12 Kwiecień 2012 Autor Share Napisano 12 Kwiecień 2012 witam mam 16 lat i mieszkam w przeźmierowie k. poznania orientujecie się gdzie mogą być jakieś fanty? ja szukałem koło bukowskiej ale marnie tylko 2 łuski od mausera z wybitymi rocznikiem 1922 i niemiecką monetę z 1943 r. Macie jakieś miejscówki gdzie latacie z wykrywaczem? jeśli tak byłbym bardzo wdzięczny jeśli byście mi podpowiedzieli gdzie szukać z góry dziękuje za odpowiedzi :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziarson Napisano 13 Kwiecień 2012 Share Napisano 13 Kwiecień 2012 no raczej w ten sposób miejscówki nie znajdziesz, kolego nauka o historii to podstawa,ja tez jestem z przeżmierowa mogę ci tylko podpowiedzieć ze tam nic ciekawego raczej nie trafisz... pozdro;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziarson Napisano 14 Kwiecień 2012 Share Napisano 14 Kwiecień 2012 a powiedz mi na jakiej ulicy mieszkasz? może jesteśmy sąsiadami i dał bym ci parę wskazówek ja mieszkam na zachodniej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
talgo Napisano 15 Kwiecień 2012 Share Napisano 15 Kwiecień 2012 Nscapital zainteresuj się bardziej okolicami Stęszewalub karolinem i okolicami ale tam to już raczej wyzbieraneo ile interesujesz się militarką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nscapital Napisano 22 Czerwiec 2012 Autor Share Napisano 22 Czerwiec 2012 militaria 2 wojny światowej mnie najbardziej interesują:) jak narazie w przeźmierowie znalazłem około 400 łusek od MG 42 łuski od mausera i mosina 2 łudki od mausera 2 orzełki kawałek taśmy od Mg 42 i monetki :) historią sie interesuje i to bardzo ale pomimo moich usilnnych starań nie mogłem nic ciekawego znaleźć żadnych map i wiadomości ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheAdam1978A Napisano 22 Czerwiec 2012 Share Napisano 22 Czerwiec 2012 http://mapy.amzp.pl/maps.shtmlTutaj na pewno znajdziesz ciekawą mapkę.Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nscapital Napisano 22 Czerwiec 2012 Autor Share Napisano 22 Czerwiec 2012 TheAdam1978A dziękuje ci bardzo za podesłanie linku :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piciotto Napisano 10 Październik 2012 Share Napisano 10 Październik 2012 Nscapital wez piszczałe i zpraszam do mnie na dębiec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.