emilioestevez6 Napisano 11 Kwiecień 2012 Autor Napisano 11 Kwiecień 2012 Witam serdecznie, szukam kontaktu z właścicielem tekneticsa omegi w celu wymiany doświadczeń z ty sprzętem, ( bywa ,że go nie umiem zrozumieć;/ ) kontakt E-mail
RAJTAR Napisano 11 Kwiecień 2012 Napisano 11 Kwiecień 2012 Kolego emilioestevez6 jak masz jakiś problem z omegą to pisz , może będę mógł Ci jakoś pomóc lub coś doradzić.
excavator Napisano 12 Kwiecień 2012 Napisano 12 Kwiecień 2012 Do mnie również możesz się odezwać w tej sprawie.
staregraty Napisano 14 Kwiecień 2012 Napisano 14 Kwiecień 2012 I ja może coś pomogę, ale o omedze podobnie jak o kanarku już wszystko chyba zostało na portalach powiedziane.Z jakich okolic jesteś?
emilioestevez6 Napisano 9 Maj 2012 Autor Napisano 9 Maj 2012 witaj. No mam omege od dwóch lat i potrzebuje się z kimś zgadnąć najlepiej na wspólne wyjscie żeby wymienić doświadczenia, sporo już nim znalazłem bardzo fajnych rzeczy ale wydaje mi sie ze za czesto kopie za niczym;/ ;)) może wiesz lepiej jak rozpoznawać to co się słyszy i to co się pokazuje na wyświetlaczu, Ja jestem z Wieruszowa woj. łódzkie.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.