Bezimienny Napisano 8 Kwiecień 2012 Autor Share Napisano 8 Kwiecień 2012 Witam. Graliscie w Red Orchestra 2 Bobaterowie Stalingradu?Jak wrażenia? Gra wyszła dość niedawno...Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blo39 Napisano 8 Kwiecień 2012 Share Napisano 8 Kwiecień 2012 Wraźenia?! Straciłem 100zł, ponieważ twórcy zrobili z tego coda, tyle że zmniejszą ilością zycia. Definitywnie nie polecam, lepiej przeznaczyc kase na 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeremi000 Napisano 28 Maj 2012 Share Napisano 28 Maj 2012 Może późna odpowiedź , ale muszę . To jest najlepsza gra wojenna w jaką grałem , jest realistyczna nie ma tzw. zboceń , dźwięki wystrzału są orginalne ( nagrywali je strzelając z broni ) , najlepszą zaletą jest realistyka : łatwo zginąć , a trudno zabić , nie jesteś rambo tylko małą jednostką i nie ma czegoś takiego jak strzał w głowe i żyjesz . Może kolega Bezimienny grał w inną grę ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezimienny Napisano 28 Maj 2012 Autor Share Napisano 28 Maj 2012 ,,Może kolega Bezimienny grał w inną grę ??'' eee...ale o co się rozchodzi?Właśnie od wczoraj mam tą gre, weszłem sprawdzić co i jak:) jeszcze szkolenia nie przeszedłem :) dzisiaj może troszki dłużej pogram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeremi000 Napisano 28 Maj 2012 Share Napisano 28 Maj 2012 sorry miałem na myśli kolege blo39 ;) , a co do szkolenia , to na początku trochę skomplikowane , ale najlepiej je zrozumieć podczas normalnej gry ,a nie w ich szkoleniu" . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blo39 Napisano 1 Czerwiec 2012 Share Napisano 1 Czerwiec 2012 Jeremi opis który podałeś idalnie pasuje do battlefielda i cod w trybie hardcore. Więc nie robi to ro2 z realistycznej gry, natomiast programisci z tripwire poszli po rozum do głowy i zrobili tryb klasyczny wzorujac się na jedynce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.