Bezimienny Napisano 8 Kwiecień 2012 Autor Napisano 8 Kwiecień 2012 Witam. Graliscie w Red Orchestra 2 Bobaterowie Stalingradu?Jak wrażenia? Gra wyszła dość niedawno...Pozdrawiam.
blo39 Napisano 8 Kwiecień 2012 Napisano 8 Kwiecień 2012 Wraźenia?! Straciłem 100zł, ponieważ twórcy zrobili z tego coda, tyle że zmniejszą ilością zycia. Definitywnie nie polecam, lepiej przeznaczyc kase na 1
Jeremi000 Napisano 28 Maj 2012 Napisano 28 Maj 2012 Może późna odpowiedź , ale muszę . To jest najlepsza gra wojenna w jaką grałem , jest realistyczna nie ma tzw. zboceń , dźwięki wystrzału są orginalne ( nagrywali je strzelając z broni ) , najlepszą zaletą jest realistyka : łatwo zginąć , a trudno zabić , nie jesteś rambo tylko małą jednostką i nie ma czegoś takiego jak strzał w głowe i żyjesz . Może kolega Bezimienny grał w inną grę ??
Bezimienny Napisano 28 Maj 2012 Autor Napisano 28 Maj 2012 ,,Może kolega Bezimienny grał w inną grę ??'' eee...ale o co się rozchodzi?Właśnie od wczoraj mam tą gre, weszłem sprawdzić co i jak:) jeszcze szkolenia nie przeszedłem :) dzisiaj może troszki dłużej pogram
Jeremi000 Napisano 28 Maj 2012 Napisano 28 Maj 2012 sorry miałem na myśli kolege blo39 ;) , a co do szkolenia , to na początku trochę skomplikowane , ale najlepiej je zrozumieć podczas normalnej gry ,a nie w ich szkoleniu" .
blo39 Napisano 1 Czerwiec 2012 Napisano 1 Czerwiec 2012 Jeremi opis który podałeś idalnie pasuje do battlefielda i cod w trybie hardcore. Więc nie robi to ro2 z realistycznej gry, natomiast programisci z tripwire poszli po rozum do głowy i zrobili tryb klasyczny wzorujac się na jedynce.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.