hary139 Napisano 27 Marzec 2012 Autor Share Napisano 27 Marzec 2012 Zapraszam wszystkich miłośników militarii do zjechania w dniach majowych na I Międzynarodowy Zlot Pojazdów Militarnych który się odbędzie na Kłodzkim poligonie w dniach 18-21 maja 2012r świetna zabawa i jest gdzie poszperać, Twierdza Kłodzko znana w całej Polsce i nie tylko...stragany militarne, targi staroci, a przede wszystkim zbieranka" pasjonatów z którymi można wymienić się swoimi znaleziskami oraz wymienić się kontaktami. program zlotu na stronie www.zlotmilitarny.plPierwsza największa impreza tego typu na ziemiach Kłodzkich wiec myślę ze będzie fajnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krystian-szabla Napisano 9 Maj 2012 Share Napisano 9 Maj 2012 a 25 ,26 ,27 maj bedzie gielda staroci . jak ktos by chcial pomyszkowac po twierdzy to jestem otwarty na propozycje ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krystian-szabla Napisano 9 Maj 2012 Share Napisano 9 Maj 2012 i z tego co wiem to ma sie chyba dopiero w lipcu odbyc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.