witan2 Napisano 13 Marzec 2012 Share Napisano 13 Marzec 2012 Witam dysponuje sporym zbiorem dokumentacji pojazdów wojskowych od ogólnych informacji o pojeżdzie przez katalogi częsci zamiennych, opisy techniczne, opisy użytkowania i obsługi, tablice i schematy, opisy remontów i napraw różnego rodzaju pojazdów np. ATS-59g, ARMATO-HAUBICA, BAT, BLG-67, BRDM, BRDM-2, BWP, GM-575, HAUBICA, KUB, MDK, MOŹDZIERZ 2S12, MTLB, PTS, SKOT, T-34, T-55, T-72, Transporter, URAL, VT-55, WZT-2, ZSU-23-4, Silniki UTD-20, W-55, W-46/6.Chętnie podzierle się tą wiedzą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel1987p Napisano 27 Sierpień 2012 Share Napisano 27 Sierpień 2012 bardzo bym prosił instrukcję do 2k12 KUB jeśli to możliwe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wipptal Napisano 15 Październik 2012 Share Napisano 15 Październik 2012 Witam,poszukuję informacji (opisy, katalogi, historia) na temat silnika W-46, będę wdzięczny za każdą formę pomocy.Pozdrawiam,Wipptal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wipptal Napisano 16 Październik 2012 Share Napisano 16 Październik 2012 Witam, jestem zainteresowany dokumentacją silnika W-46-6, poszukuję szczegółowych informacji dotyczących układu zasilania paliwem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saper1065 Napisano 8 Grudzień 2012 Share Napisano 8 Grudzień 2012 Czy możesz mi przesłać instrukcje i katalogi do BRDM, MTLB, PTS, BLG, z góry dziękuje. Oto mój adres: dyziokowal@interia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wipptal Napisano 9 Grudzień 2012 Share Napisano 9 Grudzień 2012 Witam jestem zainteresowany instrukcja mi dotyczącymi silnika w-46 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saper1984 Napisano 18 Marzec 2013 Share Napisano 18 Marzec 2013 Witam potrzebuje dokumentacje o czynnościach obslugowych do BLG- 67 dokładnie OO2.Potrzebowalbym też opis filtrow , jakie i ktore sie myje a ktore trzeba wymienic + ewidencjonowanie- jak je wykonac???Jezeli mozesz pomoc to z gory dziekuje :-)Mój e mail jadek_1984@o2.plPozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misztal Napisano 14 Marzec 2014 Share Napisano 14 Marzec 2014 Witam,Jest Pan w posiadaniu Katalogu części zamiennych do WZT-2"?Proszę o kontakt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dolin86 Napisano 15 Kwiecień 2015 Share Napisano 15 Kwiecień 2015 Witam, czy jest możliwość otrzymania informacji nt. BRDM - 2? Mam na myśli jakąś książkę, instrukcję, itp. W szczególności interesuje mnie aparatura nawigacyjna TNA -2. Pozdrawiam.dolin86@gmail.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JPG Napisano 16 Kwiecień 2015 Share Napisano 16 Kwiecień 2015 Napisz do nich powinni posiadać - poniżej link ( dla mnie przesłali dokumentację do PTS)http://myvimu.com/profile/moted/page/catalog Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.