diakon89 Napisano 5 Marzec 2012 Autor Napisano 5 Marzec 2012 Witam! czy w okolicach szamotuł znajde jakichś poszukiwaczy. sam chciałbym zacząć szukać - ale brak wprawy, tropów itd. od roku mam huntera ale nie miałem kiedy nim poszperać, no i samemu tak nudno.
bohunsky1 Napisano 10 Kwiecień 2012 Napisano 10 Kwiecień 2012 elo ja tez z szamo. Mozna by sie gdzies wybracwczoraj bylem obok baborowka ale nic ciekawego tylko 2 grosze 1930 wypadly i pare nowych monetek. jak co to pisz tomsz4@o2.pl pozdro
samter Napisano 10 Kwiecień 2012 Napisano 10 Kwiecień 2012 Sukcesywnie chodzę po tej okolicy już parę lat. Można udać się w plener. Spójrzcie panowie do skrzynek..
bohunsky1 Napisano 10 Kwiecień 2012 Napisano 10 Kwiecień 2012 dzis same luski wylecialy a tak pozatym nic ciekawego. szukam w starych zbiorach. mam pare map z neta moze sie przydadza. z checia z kims pokopie bo samemu to nudno troszke. a jak bedzie cieplej to jesli lubi ktos wypadzik na rybki i przy okazji na kopanie to ja sie pisze. taki weekendowy wylot z chaty! pisac jak ktos zainteresowany. pozdrawiam
samter Napisano 10 Kwiecień 2012 Napisano 10 Kwiecień 2012 Spójrz na pocztę, trza się zgadać na jakieś piwko, omówimy szczegóły.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.