Skocz do zawartości

awaryjność garrett 250/euro ace

Elmariano

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam, znalazłem w necie bardzo ciekawą aukcję euro ace za 1000 zł, roczny, czyli gwarancja jeszcze na rok + słuchawki + osłona elektroniki gratis, stan podobno bardzo dobry, chociaż ze zdjęć to mam wątpliwości czy mocowanie kabla do cewki nie było klejone. Zastanawia mnie czy warto w takiej cenie kupić ta wykrywkę czy lepiej kupić nową 250 czy może dołożyć kilka zł i kupić deltę 4000. Jak jest awaryjnością garrettów ?? - pytanie przede wszystkim do użytkowników którzy dłużej używali Garrettów. Czy warto kupić używany roczny sprzęt czy lepiej postawić na coś nowego? Zaznaczam, że prawdopodobnie szybko nie zmienię wykrywki bo nie bardzo mam kasę na takie wydatki, dlatego chce dokonać dobrego wyboru.

Proszę o radę i pozdrawiam.
Napisano
witam.od kilku lat męczę ace250 i gti2500 i jak do tej pory nie miałem zadnej awarii.sprzęt jest używany przez 5 dni w tygodniu,po kilka godzin dziennie[od kwietnia do listopada].ostatnio,3-letniego ace250,profilaktycznie sprzedałem a na to miejsce kupiłem też ace250-nówkę.chyba to coś znaczy.
Napisano
Witam ja śmigam już prawie dwa lata i na awaryjność ACE 250 się nie uskarżam. I mogę powiedzieć że to co nowe to nowe i kupując takiego ze sklepu wiesz ze nikt nim o ziemie nie rzucał. Co do delty to się nie wypowiadam bo z takowym nie mam doświadczenia. Pozdrowionka
Napisano
od około pięciu lat jestem posiadaczem ACE 250 i jak do tej pory nie miałem z nim żadnych problemów pomimo częstego użytkowania w rożnych warunkach terenowych i atmosferycznych, polecam więc ten sprzęt dla początkujących poszukiwaczy ze względu na wagę i prostotę obsługi. Możliwe, że na tej półce cenowej są lepsze wykrywacze, jednak nie miałem okazji z nimi pracować, w związku z tym nie wiem czy są lepsze, bo z nimi nie pracowałem:)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie