azala Napisano 28 Luty 2012 Autor Napisano 28 Luty 2012 Jestem ciekaw czy znajdą się użytkownicy konkretnie tego modelu. Ma b. dobre opinie na zachodnich forach.Proszę nie pisać że md to lipa itp i nie warto.Szukam tych co mieli w ręce i przetestowali.Model wyróżnia się zdecydowanie funkcjonalnie stąd ciekawość.
irek76 Napisano 28 Luty 2012 Napisano 28 Luty 2012 Nie wystarczy ci opinia Proscana?.Przecież powiedział że to plażowe zabawki,a mały wyjątek to md 318b i to w zasadzie nie chiński a niemiecki.Ale jak jesteś tak ciekawy tego sprzętu,to może kup,wtedy sam przetestujesz i będziesz miał najpewniejsze info :)Bo użytkowników dokładnie tego sprzętu" pewnie ze świecą szukać na forum.Nie posiadam gc1025,ale nie napisałem że to lipa i nie warto.
azala Napisano 29 Luty 2012 Autor Napisano 29 Luty 2012 - znam generalną opinie o tych produktach- ale trzeba pamiętać że dalekowschodnie fabryki też nie śpią...- na włoskich forach piszą pozytywnie o tym modelu stąd moja ciekawość-nie kupie wole krajowe produktyJeśli zaniżam wartość merytoryczną forum technicznego takim pytaniem to proszę moderatorów o usunięcie postu.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.