Yankess(Deutch Krone) Napisano 19 Luty 2012 Autor Share Napisano 19 Luty 2012 witam.Gdzie poszukiwać, lub do kogo się zgłosić... jestem zainteresowany kupnem sortów mundurowych armi radzieckiej.tylko oryginały.Sa jakies strony internetowe typy alledrogo czy ebay gdzie mozna znalezc takie ciuchy?ubrania niemieckie owszem, ale radzieckich nie spotkałem. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czubaka Napisano 19 Luty 2012 Share Napisano 19 Luty 2012 Na popularnym serwisie aukcyjnym pojawiają się często mundurki z Białorusi... lecz produkcja powojenna zazwyczaj już jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
storm007 Napisano 20 Luty 2012 Share Napisano 20 Luty 2012 Uscislij tez jaki okres. Czy moze wszystkie okresy. Najlepiej znane serwisy aukcyjne i gieldy staroci gdzie przyjezdzaja nasi rodzimi handlowcy i kolekcjonerzy i wschodni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcel M. Napisano 20 Luty 2012 Share Napisano 20 Luty 2012 Sam interesuję sie trochę radzieckim umundurowaniem i znalazłem taką stronę .http://www.aboutww2militaria.com/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.