torba5 Napisano 12 Luty 2012 Autor Share Napisano 12 Luty 2012 o grzebaczach w Tamizie polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torba5 Napisano 12 Luty 2012 Autor Share Napisano 12 Luty 2012 już po odcinek taki sobie liczyłem na więcej grzebaniaale widziałem chłopaków na żywo w akcji fajna zakręcona ekipaich strona czasem strasznie irytująca :)http://www.thamesandfield2.piczo.com/?cr=2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torba5 Napisano 12 Luty 2012 Autor Share Napisano 12 Luty 2012 http://media2.pl/reklama-pr/88242-Kanal-History-rusza-z-kampania-serialu-Mud-Men.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saperfts Napisano 12 Luty 2012 Share Napisano 12 Luty 2012 widzialem odcinek na history. calkiem fajny program. z tego co zrozumialem to oni maja sprecjalne pozwolenia od samej krolowej tak?i sa jakby ietykalni" jesli nie to poprawcie mnie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torba5 Napisano 12 Luty 2012 Autor Share Napisano 12 Luty 2012 nie jest inaczej trzeba tylko wykupić takie uprawnienia jako że Tamiza i jej brzegi należą do Korony koszt to około 30 funtów i może każdy tylko to ciężka orka jest i bród potworny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torba5 Napisano 12 Luty 2012 Autor Share Napisano 12 Luty 2012 tutaj z mojego pobytu i całkiem inna ekipa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saperfts Napisano 12 Luty 2012 Share Napisano 12 Luty 2012 aaa to chyba ze w ten sposob, ale brud czy nie brud warto by bylo:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torba5 Napisano 12 Luty 2012 Autor Share Napisano 12 Luty 2012 aaa i ta opłata jest bodajże na rok albo na dłużej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czabak1 Napisano 12 Luty 2012 Share Napisano 12 Luty 2012 W pażdzierniku byli w Polsce , trzepali miejscówki koło Głogowa. Odcinek będzie na History w marcu. Pod koniec marca . Dokładnie 27 marca :]]] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torba5 Napisano 12 Luty 2012 Autor Share Napisano 12 Luty 2012 ło matko wstyd mi za ten brud...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.