ostatni Napisano 12 Luty 2012 Autor Napisano 12 Luty 2012 WitamPosiadam rutus proxima 4.0Potrzebuję cewki z dobrą stabilnością. Tam gdzie szukam są linie WNCel poszukiwań to drobnica monetki, małe nabijki,i cała reszta z drobnicy.P.S Cewka standartowa się sprawdziła w lesie i na polach i jest OK. Ale w pobliżu WN to już masakra. Czekam na opinie tych którzy chodzą lub chodzili z cewką DD lub CCPozdrawiam Michał
samulb Napisano 12 Luty 2012 Napisano 12 Luty 2012 Miałem Proximę z cewką eliptyczną CC, i wolałem używać jej niż standardowej. Spadek zasięgu prawie nie zauważalny, bo najprawdopodobniej głębiej trafi się coś sporadycznie. Bardzo stabilna, żadnych lewych dzwięków, lepsza identyfikacja i lepsza dyskryminacja żelaza, szczególnie kapsli. Do tego lżejsza i poręczniejsza. DD nie miałem i nie wiem jak zachowują się Rutusy z nią. A sam jestem ciekaw bo czekam na Argo i zastanawiam się czy dobrać CC czy DD.
Mazow Napisano 12 Luty 2012 Napisano 12 Luty 2012 Jak dla mnie, warto było wydać te 400 zł na cewkę DD.Pozdrawiam,
ostatni Napisano 18 Luty 2012 Autor Napisano 18 Luty 2012 Coś wiecej na ten temat ?A może ktoś z was testował lub urzywał cweki CC lub DD i może coś więcej powiedzieć.Jakie są zasięgi na cewce CC i DD.Darz Dół
Mazow Napisano 19 Luty 2012 Napisano 19 Luty 2012 Wystarczy poszukać na forum. Np.http://odkrywca.pl/pokaz_watek.php?id=676562#1190757
ostatni Napisano 22 Luty 2012 Autor Napisano 22 Luty 2012 Rozchodzi mi się tylko o rutusa proximę 4.0 a nie o argoArgo a PROxima to całkiem jnna bajkaJak zachowóje się proxima z cewką CC lub DD
Mazow Napisano 23 Luty 2012 Napisano 23 Luty 2012 Wydaje mi się, że nie chce się poszukać na forum, tylko czeka sie na gotowca.Jak bys dobrze poczytał w linku, który Ci podałem, to może zrozumiał byś z treści tekstu, że opisuję własnie Proksimę 4.0 z cewką DD.Pozdrawiam,
ostatni Napisano 23 Luty 2012 Autor Napisano 23 Luty 2012 ok ok sorki niedoczytałem Pozdrawiam Darz Dół
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.