kopijnik2 Napisano 8 Luty 2012 Autor Share Napisano 8 Luty 2012 O większego trudno zucha,Jak był Grzesio Brzęczymucha...Ja nikogo się nie boję!Choćby Minelab... to dostoję!Garret?... Ja ich całą zgrajęPozabijam i pokraję!Parametry i konstrukcje- Nic nie warte ewolucje.Sterowniki - no i cewkiDla kuchennej jeno dziewki.Deus! - cóż jest... klocków paręBez kabelków - A dasz wiarę- Nie widziałem francuzika,Lecz wiem dobrze - ni guzika,ni pętelki- nie wart wcale.A więc pytam Go nieśmiale:- Wybacz Mistrzu- No a inne?Me pytanie - tak niewinneCzoło burzy, brew napina -- Nie ma, nie ma - to jest wszystko kpina...- A twe dziecię? - Jest w projekciemam już imię, na obiekcieze składaną pięknie sztycą...- To userzy się zachwycą...Tempus fugit - nihil noviPrzypominam się Grzesiowi:- Cóż tam Panie, w branży zmiany?- Same złomy, bez odmiany.- No a postęp, innowacje?- To są jeno puste racje:Parametry i konstrukcje- Nic nie warte ewolucje.Sterowniki - no i cewkiDla kuchennej jeno dziewki.Deus! - cóż jest... klocków paręBez kabelków - A dasz wiarę- Nie widziałem francuzika,Lecz wiem dobrze - ni guzika,ni pętelki- nie wart wcale.A więc pytam Go nieśmiale:- Wybacz Mistrzu- No a inne?Me pytanie - tak niewinneCzoło burzy, brew napina -- Nie ma, nie ma - to jest wszystko kpina...- A twe dziecię? - Jest w projekciemam już imię, na obiekcieze składaną pięknie sztycą...- To userzy się zachwycą...Tempus fugit - nihil noviPrzypominam się Grzesiowi............................Da Capo al Fine Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andzy Napisano 8 Luty 2012 Share Napisano 8 Luty 2012 hahaha:) poleciales kolego!! gratuluje talentu i pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 8 Luty 2012 Share Napisano 8 Luty 2012 Mistrzostwo... Pozdrawiam Sonic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tradytor Napisano 8 Luty 2012 Share Napisano 8 Luty 2012 Dobre dobre poprawiłeś mi humor kopi :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopijnik2 Napisano 8 Luty 2012 Autor Share Napisano 8 Luty 2012 utwór ma budowę ronda...Tak jak temat...a satyra - jest narzędziemZ mojego wielkiego żalu, moja mała piosenka. C. K. N. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorax Napisano 8 Luty 2012 Share Napisano 8 Luty 2012 No Kopijnik pojechales...pełen szacun,jednak z drugiej strony Grzesio i tak to obroci na opak-pęknie z dumy ze ktos o nim wiersz napisał...;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damian84 Napisano 8 Luty 2012 Share Napisano 8 Luty 2012 :-):-):-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.