Skocz do zawartości

wykrywka nawala

mateo25

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
witam, mam mały problem z moja wykrywka, bawie sie tym od niedawna i sprzet mam kiepski(chyba) tzn. kiedy niechcący udeże o ziemie lub,o jakąs gałaz to sie odzywa jakby cos mialo byc w tym miejscu. czy to wina sądy czy jakas fabryczna wada tego chinczyka?

http://allegro.pl/show_item.php?item=2008850173
Napisano
ok rozumię ale nawet gdy machnę troche sybciej w prawo lub lewo to tez piszczy...nie wiem czy to takie normale...w lepszych sprzetach tez tak jest?
Napisano
Kabel się przypadkiem nie majta podczas szybkiego machania?

Wykrywacze wysokiej klasy są stabilne, ale na pukanie cewką o drzewo tudzież jak końcówka jest niedokręcona albo kabel luźny bardzo to się wzbudza.
Napisano
oczywiście byś musiał dołożyć parędziesiąt złotych ale nie dużo 100zł max teraz zima idzie to używki trochę spadną z ceny. Tylko szukaj okazji. pzdr
Napisano
Ja mialem tez chinczyka. Milo go wspominam.A przy uderzeniach wzbudza sie wiekszosc wykrywaczy.Kolega Ci doradza kupienie All .To dobry wykrywacz radze go posluchac.
Napisano
dzieki koledzy...tak zrobie kupie cos lepszego, zadko jestem w polsce to tez nie chce wydawac kupy forsy a zeby mi lezal w szafie przez pul roku czy rok....a moze ktorys z kolegow ma uzywke do sprzedania?pozdrawiam

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie