Skocz do zawartości

MD 3006

1971

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Panowie czekam konkretnych recenzji.
Czyli tak czy nie.A może jakieś propozycje koszt w granicach 750.00 plnzł.
ODRAZU DZIĘKUJE . :)
Napisano
Witam
Posiadam tą wykrywke i niejest rewelacyjna!!
Lepiej dołóż 100 zł i kup smentka z tego co wiem to jest o niebo leprzy MD3006:))
Pozdr Saper
Napisano
Witam,
ja to sie raczej nie znam, ale miałem ten sam dylemat. Z tego co się dowiedziałem, to to jest jakieś chińskie dziadostwo, i zrezygnowałem z zakupu.teraz zastanawiam się nad Rutus First, albo Bartkiem 2

Pozdrawiam

Radi
Napisano
cześć
miałem to cudo" w rękach , moja rada nie kupuj nic co ma w nazwie MD" bo to tak jakbyś wyrzucił kase na ulice
w takiej cenie możesz kupić Rutusa,Używanego Smętka,Trackera IV,Gareta Ace 100 i jak dobrze trafisz to i ace 200.
MD-eków NIEPOLECAM
pozdrawiam serdecznie
Napisano
Przedwczoraj dostałem wykrywacz MD-3010, jutro go odsyłam. Tragedia, zbytnio na wykrywaczach się nie znam więc zasugerowałem się ceną że skoro drogie to powinno być dobre. Okazało się ze nie jest dobre.
Napisano
Mam ten sam dylemat.Jedno co wiem to to,że MD nadaje się tylko w wakacje na plaże do szukania 5-złotówek lub jak ktoś zgubi obraczkę w trawie.Sam przymierzam się do wykrywacza za ok.700zł i tylo rutus lub jakiś Loctans.Pozdrawiam
Napisano
Witam!
Ja już zdecydowałem, RUTUS FIRST.Będzie to mój pierwszy wykrywacz, i miałem duży dylemat. Grunt to zacząć od czegoś prostego, a w międzyczasie zbierać kasę, i przekonać się, czy wogóle ma się do tego smykałkę czy nie.

Pozdrawiam.
Radi Cieszyn

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie