KtosBezNicku Napisano 5 Luty 2015 Share Napisano 5 Luty 2015 Pospawane kawałki(razem lekko ponad 150kg) wanny i inny kawał(nie mówił czego ale tez wygląda na wannę). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KtosBezNicku Napisano 5 Luty 2015 Share Napisano 5 Luty 2015 Kawałki jakiś wałów i chyba wanny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KtosBezNicku Napisano 5 Luty 2015 Share Napisano 5 Luty 2015 No i na koniec bodajże fragment jakiegoś wylotu powietrza czy czegoś z silnika- nie zrozumiałem dobrze jak tłumaczył. Posiada jeszcze pokrywę filtra powietrza ale jest częściowo nadgniła i delikatna przez co nie miał jej na podwórku ale jakby kogoś interesowała mogę pójść do niego i zrobić zdjęcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KtosBezNicku Napisano 5 Luty 2015 Share Napisano 5 Luty 2015 A nie, jednak znalazłem na mailu. Pokrywa filtra powietrza od przodu na tle innych części od tigra(ma ich naprawdę multum, łącznie mówił chyba coś o koło 2 tonach) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KtosBezNicku Napisano 5 Luty 2015 Share Napisano 5 Luty 2015 Wiem że przydługo ale niech będzie dla potomnych. Oparcie fotela kierowcy z resztkami materiału. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KtosBezNicku Napisano 5 Luty 2015 Share Napisano 5 Luty 2015 Jeden z dwóch uchwytów do ściągania zepsutych czołgów z pola walki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.