Skocz do zawartości

fisher f75 czy 75ltd

dobrybar

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
warto doplacić te pare groszy. różni sie kolorem ;)
ma program dodatkowy CL -na większe zakopki i BP-czyli dopalacz i zarazem większy zasięg na drobnice i nietylko.
Miałem F75 i Mam F75LTD , wienc róznice widać ,są one o kilka centymetrów ale tu chodzi o te centymetry a nawet o 1 centymetr.Pozdrawiam
Napisano
A jak z popiskiwaniem to kwestia ustawień ? Mam f4 jestem zadowolony ale nieraz piszczy na wszystko i chce zmienić na coś nowszego o lepszym zasięgu.A jak z ustawieniami w f75ltd?
Napisano
F 75 ma to od siebie że jest dość czuły , czym większa czułość tym więcej popiskiwań (ale to kwestja przyzwyczajenia) na Nelu jest wykrywacz stabilniejszy, ja na standardowej cewce podlatuje na 95 czułość i jest ok( zależy od warunków terenowych) najbardziej wzbudza sie na BP przy dużej czułości .
Napisano
Ja miałem F5 i też był bardzo czuły.I z tego co czytam na forum to wszystkie F-ki tak mają.Także albo trzeba się do popiskiwania przyzwyczaić albo wybrać inną markę.
Napisano
Fakt F75 to fajny sprzęt i czuły aż za czuły
a niektóre fajne miejscówki idą w pobliżu linii energetycznych przy których już nie poszukasz
Napisano
F70 na programie slow niewiele ustępuje starszym braciom

porównanie i wyniki możesz zobaczyć w odkrywcy bo akurat proscan te modele testował w zestawieniu ale bez LTD tylko f70,f75,t2
Napisano
podobno to chłop w szpitalu umarł.

cewki są szczelne ,co to by było jakby cewka szczelna nie była???? co wypad nowa cewka?? Kogo było by na to stać???.

cewki są szczelne i to gwarantuje producent i daje na to gwarancje. w cewkach wejścia serwisowe są zabezpieczanie i niema opcji dostania sie wody ,a łonczenie cewki jest pozalewane żywicami . Pozdrawiam

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie