CzarnyPoznań Napisano 17 Styczeń 2012 Autor Share Napisano 17 Styczeń 2012 Potrzebuje pomocy na temat oflagów Niemieckich w Polsce.Mianowicie szukam książki na ten temat.Opisująca wszystkie jakie były podczas wojny.Mam parę pojedynczych książek a chciał bym kupić ogólną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ammuratow Napisano 17 Styczeń 2012 Share Napisano 17 Styczeń 2012 Witam,Znalazłem następującą książkę:Renata Kobylarz-Buła - Wykaz niemieckich obozów jenieckich 1939-1945Opole: Centralne Muzeum Jeńców Wojennych w Łambinowicach, 2010Książka jest dostępna w księgarniach. Sprawdziłem, kosztuje ok. 18 pln.Niestety, nie miałem tej pozycji w ręku i nie wiem jaka ma wartość merytoryczną.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzarnyPoznań Napisano 17 Styczeń 2012 Autor Share Napisano 17 Styczeń 2012 Dzięki za info kolego ammuratow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ammuratow Napisano 17 Styczeń 2012 Share Napisano 17 Styczeń 2012 Bardzo proszę. Mam nadzieję, że będzie kolega zadowolony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.