bogdan76 Napisano 9 Styczeń 2012 Autor Share Napisano 9 Styczeń 2012 Witam, znalazłem to na wortalu poszukiwaczy i pozwoliłem sobie skopiować.Witam Wszystkich Serdecznie. We wrześniu 2008 roku wystąpiły u mnie paskudne objawy chorobowe, okazało się, że to Stwardnienie Rozsiane. Niestety od tego czasu moja kondycja nie pozwala mi na bieganie z wykrywką. Mam nadzieję, że jeszcze kiedyś będę mógł sobie pochodzić z wykrywaczem, pozostało jeszcze tyle miejscówek które chciałbym odwiedzić ale potrzebuję rehabilitacji i leczenia które jest bardzo drogie. Dlatego bardzo Was proszę o przekazanie 1 % podatku na moje subkonto: POLSKIE TOWARZYSTWO STWARDNIENIA ROZSIANEGO KRS: 0000083356 W rubryce Informacje dodatkowe" wpisz: PLIR PIOTR MĘKAL Jeżeli znacie kogoś kto nie jest zdecydowany bądź nie wie komu przekazać 1% podatku bardzo proszę o przekazanie tej informacji. Dziękuję serdecznie za pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.