ramzes0 Napisano 4 Styczeń 2012 Autor Napisano 4 Styczeń 2012 Krótko, potrzebne mi konkretne ustawienia na :-drobnica- teren : łąki głownie (pola)- wiem, że doszedł bym do tego ale potrzebne mi to tylko i wyłącznie na kilka dni byłbym bardzo wdzięczny
arci Napisano 6 Styczeń 2012 Napisano 6 Styczeń 2012 Dynamika 3 tony\\korekcja żelaza poziom 2\\sygnał wiodący dyn.56\\ton208\\wzmocnienie skali namierzania 10\\vco tak\\Zdrów
reglass Napisano 13 Styczeń 2012 Napisano 13 Styczeń 2012 MixDGr.NeutralnyVol 6 kropkaSens 6 kropkaDisc 5 kropkaSYG.WIOD.Mix 60Korekcja Żelaza Poziom 2Dynamik:Vol 6 kropkaSens 5 kropkaDisc 6 kropkaGr Dostroić do gruntuDynamika 3 Tony NIEKorekcja Żelaza Poziom 2S.WIOD.DYN. 45TON 180WZM.SK.NAM. 5VCO TAKJak kamienie magnetyczne przeszkadzają w poszukiwaniach to:Dynamik: ten co u góry. Tylko Grunt w prawo na max! Czułość na max!Jak ktoś będzie testował to proszę na pisać jak się sprawdzają ustawienia.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.