pderkacz Napisano 13 Grudzień 2011 Autor Share Napisano 13 Grudzień 2011 cześc wszystkim mam stare lusterko wraz z oprawką, które mój dziadek zrobił dla babci jak jeszcze byli narzeczonymi, wiec było to miliard lat temu. lusterko jest kryszłałowe z ładną fazką tylko odchodzi od niego sreberko. i teraz pytanie czy ktoś wie gdzie gdzie mogę coś takiego naprawić. lusterko ma dla mnie wartośc sentymentalną. byłem u kilku szklarzy i dostałem dobrą radę - Panie weż Pan to lusterko (walnij) w śmietnik a ja zrobię nowe . nie zależy mi na nowym chcę stare macane przez dziadka no pomocy. znalazłem jedą firmę w stolycy . czy ktoś się orientuje czy w okolicach Wrocławia, dolny śląsk jest taka firma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pderkacz Napisano 23 Grudzień 2011 Autor Share Napisano 23 Grudzień 2011 wielkie dzięki zaraz się zabieram do czytania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.