sgp17062010 Napisano 9 Grudzień 2011 Autor Share Napisano 9 Grudzień 2011 Witam szanownych kolegów ,potrzebuje info o tym mieście i kogos do pomocy-posiadam ciekawe informacje na temat jednego miejsca.wszystkich zainteresowanych prosze o wpisanie sie ponizej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
momarmm Napisano 12 Grudzień 2011 Share Napisano 12 Grudzień 2011 Witam.Mieszkam niedaleko, o jakie informacje pytasz, lub jakie chcesz udzielić??Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sgp17062010 Napisano 14 Grudzień 2011 Autor Share Napisano 14 Grudzień 2011 pytam ogólnie bo jestem zainteresowany tym miastem w którym mieszkam,i posiadam miejsce na wykopki:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pajda Napisano 14 Grudzień 2011 Share Napisano 14 Grudzień 2011 Witam, ja z Jarocina. Co dokładnie chcesz wiedzieć ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sgp17062010 Napisano 15 Grudzień 2011 Autor Share Napisano 15 Grudzień 2011 Witam chciałbym sie dowiedziec co sie działo w kozminie w czasach wojennych i nie tylko bede bardzo wdzieczny za informacje + jakis wspólny wypad? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pajda Napisano 19 Grudzień 2011 Share Napisano 19 Grudzień 2011 na wypad to po nowym roku moge sie wybrac,wczesniej czasu nie bede miec. Co do historii to szukaj bardziej w strone Zdun (google nie gryzie :). to moje gg 4272561 jak chcesz to sie odezwij ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.