AMIGO Napisano 4 Grudzień 2011 Autor Napisano 4 Grudzień 2011 Witam . Zamierzam zakupić pierwszy wykywacz i zastanawiam sie ktory z tych dwu w temacie wybrać . Roznica w cenie do strawienia ale zastanawiam sie czy nie wziasc proximy a w zdobyciu doświadczenia szukać czegoś z wyższej połki:/ prosze o rade. Oczywiscie czytałem prawie wszystkie posty w tym dziale ale to mi niewlele pomogło. moze jakis kolega miał w reku oby dwie wykrywki?
AMIGO Napisano 4 Grudzień 2011 Autor Napisano 4 Grudzień 2011 Moze ktos z TBG lub okolicy ma którys z tych wykrywaczy i mogłbym go zobaczyć w akcji;)
wiktor3030 Napisano 4 Grudzień 2011 Napisano 4 Grudzień 2011 Jeżeli różnica w cenie dla ciebie jest do strawienia to bierz Argo bo jak kupisz Proxime to będziesz myślał ze mogłem dołożyć i kupić Argo. A różnica jest w zasięgu i opcjach programowych.
morek Napisano 6 Grudzień 2011 Napisano 6 Grudzień 2011 witam i całkowicie popieram kolege wiktor3030,bo używałem i proxy i argo.Bierz argo.
Rujewit Napisano 8 Grudzień 2011 Napisano 8 Grudzień 2011 Już kiedyś wklejałem maila od p. Arkadiusza, bo kilkanaście miesięcy temu sam miałem taki problem ;)- możliwość ręcznej korekty ustawienia gruntu (PROxima nie),- czułość regulowaną w 48 poziomach (PROxima w 39),- maskowanie krótkich sygnałów (PROxima nie),- 3 rodzaje filtracji do wyboru - filtr podwójny 5.5 Hz, podwójny 9 Hz, filtr poczwórny 12 Hz (PROxima nie),- regulację szybkości analizy sygnałów oddzielnie dla filtrów podwójnych i poczwórnych (PRoxima nie),- zasięg większy od PROximy do 20%. Osobiście wybrałem Argo może aż takiej różnicy w zasięgu nie ma ale agro daje więcej możliwości w ustawieniach co czyni go jeszcze bardziej uniwersalnym wykrywacze. Nie zastanawiaj się i bierz agro teraz jeszcze jest zimowo promocja to zamawiaj póki ciepłe ;)
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.