Skocz do zawartości

Rutus ARGO vel PROXIMA

AMIGO

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam .
Zamierzam zakupić pierwszy wykywacz i zastanawiam sie ktory z tych dwu w temacie wybrać .
Roznica w cenie do strawienia ale zastanawiam sie czy nie wziasc proximy a w zdobyciu doświadczenia szukać czegoś z wyższej połki:/
prosze o rade.
Oczywiscie czytałem prawie wszystkie posty w tym dziale ale to mi niewlele pomogło.
moze jakis kolega miał w reku oby dwie wykrywki?
Napisano
Jeżeli różnica w cenie dla ciebie jest do strawienia to bierz Argo bo jak kupisz Proxime to będziesz myślał ze mogłem dołożyć i kupić Argo. A różnica jest w zasięgu i opcjach programowych.
Napisano
Już kiedyś wklejałem maila od p. Arkadiusza, bo kilkanaście miesięcy temu sam miałem taki problem ;)

- możliwość ręcznej korekty ustawienia gruntu (PROxima nie),
- czułość regulowaną w 48 poziomach (PROxima w 39),
- maskowanie krótkich sygnałów (PROxima nie),
- 3 rodzaje filtracji do wyboru - filtr podwójny 5.5 Hz, podwójny 9 Hz, filtr poczwórny 12 Hz (PROxima nie),
- regulację szybkości analizy sygnałów oddzielnie dla filtrów podwójnych i poczwórnych (PRoxima nie),
- zasięg większy od PROximy do 20%.

Osobiście wybrałem Argo może aż takiej różnicy w zasięgu nie ma ale agro daje więcej możliwości w ustawieniach co czyni go jeszcze bardziej uniwersalnym wykrywacze.
Nie zastanawiaj się i bierz agro teraz jeszcze jest zimowo promocja to zamawiaj póki ciepłe ;)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie