gumbi Napisano 1 Grudzień 2011 Autor Share Napisano 1 Grudzień 2011 Dodaj jeszcze ze w sumie nie polatał - i mamy komplwt. Zadajesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 1 Grudzień 2011 Share Napisano 1 Grudzień 2011 Za słaby silnik... Mieli go modyfikować ale.... Co to za samolot? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gumbi Napisano 1 Grudzień 2011 Autor Share Napisano 1 Grudzień 2011 Chiński.F-7FS/J-7FS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 1 Grudzień 2011 Share Napisano 1 Grudzień 2011 Dajesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gumbi Napisano 1 Grudzień 2011 Autor Share Napisano 1 Grudzień 2011 Może ten da zajęcie na chwilkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 2 Grudzień 2011 Share Napisano 2 Grudzień 2011 Może fotka z innej strony? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sōji Okita Napisano 2 Grudzień 2011 Share Napisano 2 Grudzień 2011 Chociaż ten żółty cudak nie jest moim ulubionym gyrosem, to faktycznie jest to Gyros Fermer. Śmiesznostka, ale nieźle sfotografowana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 2 Grudzień 2011 Share Napisano 2 Grudzień 2011 Całkiem niezła konstrukcja :) Ładne trafienie... Z ja myślałem że ta nazwa obrazka to podpucha... ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gumbi Napisano 2 Grudzień 2011 Autor Share Napisano 2 Grudzień 2011 Trafiłem go tuż przed zadawaniem i żeby było ciekawiej jako niezidentyfikowany. Dopiero nr rejestracyjny pozwolił znaleźć odpowiedź. A nazwa w podpisie - no cóż każdemu się błąd zdarza. Szczególnie jak się znajdzie takiego mało popularnego cudaka (jupi przetrwał 18 godzin, a nie minut).Sōji Okita zadajesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sōji Okita Napisano 2 Grudzień 2011 Share Napisano 2 Grudzień 2011 A mnie właśnie ten Gyros naprowadził, bo mnie się wszystko z żarciem kojarzy ;DMoja zagadka jest na fotce i czeka na pogromcę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gumbi Napisano 2 Grudzień 2011 Autor Share Napisano 2 Grudzień 2011 Tak wychodzi, że to Kawasaki Ki-100-Ib czyli połączenie Ki-61-II z silnikiem Mitsubishi Ha-112-II Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sōji Okita Napisano 2 Grudzień 2011 Share Napisano 2 Grudzień 2011 Dokładnie tak jak napisałeś. Samolot z fotki w malowaniu po kapitulacyjnym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gumbi Napisano 2 Grudzień 2011 Autor Share Napisano 2 Grudzień 2011 Jak żółtki" to teraz ..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 2 Grudzień 2011 Share Napisano 2 Grudzień 2011 RotorWay Scorpion Too" 1972 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gumbi Napisano 2 Grudzień 2011 Autor Share Napisano 2 Grudzień 2011 Twoje rozdanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 2 Grudzień 2011 Share Napisano 2 Grudzień 2011 ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gumbi Napisano 2 Grudzień 2011 Autor Share Napisano 2 Grudzień 2011 Messerschmitt Me 262A-1A. No chyba, że jakaś podpucha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 2 Grudzień 2011 Share Napisano 2 Grudzień 2011 Za bardzo spać mi się chce by robić podpuchy :d Zadajesz! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gumbi Napisano 2 Grudzień 2011 Autor Share Napisano 2 Grudzień 2011 brzydal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 2 Grudzień 2011 Share Napisano 2 Grudzień 2011 Aero Commander 1121 Jet Commander ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gumbi Napisano 2 Grudzień 2011 Autor Share Napisano 2 Grudzień 2011 Jak znalazłeś to teraz zadaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 2 Grudzień 2011 Share Napisano 2 Grudzień 2011 Komputerowa zagadka :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gumbi Napisano 2 Grudzień 2011 Autor Share Napisano 2 Grudzień 2011 Archangielsk USB / Архангельск УСБDopiero pisząc dotarło do mnie skąd ta komputerowa zagadka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 2 Grudzień 2011 Share Napisano 2 Grudzień 2011 :) Zadajesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gumbi Napisano 2 Grudzień 2011 Autor Share Napisano 2 Grudzień 2011 może ten Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.