samulb Napisano 26 Listopad 2011 Napisano 26 Listopad 2011 Trzeba mieć talent, żeby ten wykrywacz rozstroić do tego stopnia. A powrót do ustawień fabrycznych jest bardzo prosty, przeczytać instrukcje, a jak nie pomoże to czytać do skutku.
kaz41 Napisano 30 Listopad 2011 Napisano 30 Listopad 2011 No niema takiej opcji,żeby jednym pyknięciem go wyzerować do ustawień fabrycznych
kaz41 Napisano 30 Listopad 2011 Napisano 30 Listopad 2011 A wogóle czy Ktoś wie jakie są ustawienia fabryczne,Na jakich nastawach fabryka go wypuściła?
Tradytor Napisano 30 Listopad 2011 Napisano 30 Listopad 2011 barov chlapnij melisę i nie nazywaj innych debilami. A tak na marginesie ile już biegasz z tą proxą ?
samulb Napisano 30 Listopad 2011 Napisano 30 Listopad 2011 barov, moja rada była pierwsza i najlepsza i gdybyś do pytania chociaż podał jeszcze jakie masz te ustawienia, to można by coś konkretnego podpowiedzieć, ale widzę, że nie warto bo jesteś tak samo rozstrojony jak ten twój wykrywacz.
wiktor3030 Napisano 30 Listopad 2011 Napisano 30 Listopad 2011 samulb napisałeś ustawienie fabryczne będziesz miał gdy najedziesz cewką na kawałek metalu i bedziesz chciał go dostroić do gleby wtedy sam ustawi sie w ustawienia fabryczne"Co mają ustawienia fabryczne gleby do ustawień fabrycznych oprogramowania wykrywacza ?I po co pisać głupkowate docinki jak odpowiedz jest jednoznaczna tak jak ustawisz tak zostaje nie ma powrotu do ustawień fabrycznych
wiktor3030 Napisano 30 Listopad 2011 Napisano 30 Listopad 2011 to pytanie o ustawienia fabryczne wyżej tyczy się anabol627 Pozdr.
aragain Napisano 1 Grudzień 2011 Napisano 1 Grudzień 2011 Witam spróbuj korekcja kamieni na -10.Saperka daleko od cewki.Telefon w górnej kieszeni kurtki.Chodż daleko od linii wysokiego napięcia , a z czułością zjedz w dół na 30.
samulb Napisano 1 Grudzień 2011 Napisano 1 Grudzień 2011 wiktor3030, czytaj uwaznie ja nic takiego nie napisałem, to napisał kolega anabol627.
wiktor3030 Napisano 1 Grudzień 2011 Napisano 1 Grudzień 2011 Mi się też takie drwiące odpowiedzi nie podobają Po to stosujemy różne ustawienia żeby jak najlepiej poznać wykrywacz a drga sprawa to szkoda że nie ma funkcji ustawień fabrycznych
brodkasz Napisano 1 Grudzień 2011 Napisano 1 Grudzień 2011 A tak z ciekawości dużo kolega wiktor3030 i barov znają wykrywaczy które mają restart do ustawień fabrycznych? Co zaś się tyczy Proximy to też jestem pełen podziwu dla umiejętności kolegi barov by tak rozstroić wykrywacz.Gdy instrukcja nie daje odpowiedzi na nurtujące pytania zawsze zostaje telefon do producenta który jest dostępny na stronie Rutusa.
wiktor3030 Napisano 1 Grudzień 2011 Napisano 1 Grudzień 2011 brodkasz nie znam żaden wykrywacz który przywraca ustawienia fabryczne(próbowałem zasugerować że to by była fajna opcja żeby ją wprowadzić dla laików takich i jak i ja) i tu masz rację Rutus to jest bardzo porządna firma i zawsze udziela pomocy nie mówiąc już o serwisie jak dla mnie nikt tak o klienta nie dba jak Pan Arek.pozdr.
sidzok Napisano 6 Grudzień 2011 Napisano 6 Grudzień 2011 MENU1. Praca dynamicznaa) sygnał wiodący - poziom 115"- ton 400"b)tony- 5 tonówc)wzmocnienie audio 20"2.Praca statycznaa) sygnał wiodący 115"b)ton. syg. wiod. 400"VCO - "SAT - "3.praca jednoczesna (tor statyczny i dynamiczny ustaw tak jak wyżej napisałem)4.Ustawienia ogólne a)częstotliwość 6622hzb)podświetlenie - jak chcesz:)c)głośność - też jak chcesz :)d)korekcja kamieni "Dyskryminacja i czułość jak chcesz zależy od terenu.Mam nadzieje że to ci coś pomoże:) Jak nie to pisz to będziemy dalej kombinować bo też mam Proxi 4.0 :)
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.