sordyl10 Napisano 25 Listopad 2011 Autor Share Napisano 25 Listopad 2011 Witam.Czy w Szczepanowie i okolicach chodzi ktoś z piszczałką?Może jakiś wspólny wypad w teren? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
godefroy Napisano 25 Listopad 2011 Share Napisano 25 Listopad 2011 Witam, ja jestem z Bochni al wiem, ze są tez koledzy z Brzeska.Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sordyl10 Napisano 27 Listopad 2011 Autor Share Napisano 27 Listopad 2011 Witam,A może jakiś wypadzik na dolnym śląsku jest ktoś chętny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
e-NDek Napisano 28 Listopad 2011 Share Napisano 28 Listopad 2011 Polecam zwiedzenie dawnej sztolni wydrążonej w Wapiennej, w Dzikowcu.Co ciekawe, to to, że jest tam filar ... ceglany.Czyżby specjalnie zrobiono w ten sposób, by po odpaleniu ładunków ... wszystko się zapadło na kolejne setki lat ?Przeszkodą jest to, niestety; że jest to już na terenie prywatnym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
godefroy Napisano 28 Listopad 2011 Share Napisano 28 Listopad 2011 .. ech, sorki nie jeden Szczepanów w Polsce :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sordyl10 Napisano 30 Listopad 2011 Autor Share Napisano 30 Listopad 2011 A jakieś miejscówki ciekawe gdzie są okopy i bunkry znacie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielbre Napisano 30 Listopad 2011 Share Napisano 30 Listopad 2011 Dolny Śląsk, może Szczepanów koła Środ śląskiej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sordyl10 Napisano 30 Listopad 2011 Autor Share Napisano 30 Listopad 2011 Szczepanów koło Wrocławia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielbre Napisano 30 Listopad 2011 Share Napisano 30 Listopad 2011 Właśnie wróciłem bo Dziadki poszły spać,jeszcze raz i wyrażnie!?koło Wrocławia czyli gdzie?dwa km od Środy Śląskiej?ten Szczepanów znam,pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sordyl10 Napisano 1 Grudzień 2011 Autor Share Napisano 1 Grudzień 2011 To nie ten co ty piszesz ja mieszkam 15km od Świdnicy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cowboys From Hell Napisano 3 Grudzień 2011 Share Napisano 3 Grudzień 2011 Ludzie sordyl jakie ty zawsze zamieszanie człowieku wprowadzasz.Wystarczy napisać Szczepanów-powiat Świdnicki -gmina Marcinowice.Wioska ta znajduje się na drodze krajowej 35 między Świdnicą a Wrocławiem.Miałeś już tylu znajomych z forum że więcej już osób chyba w tej okolicy nie kopie.A teraz sam się zastanów czemu nikt z tobą nie chce chodzić???Ja jakoś nie narzekam że nie mam z kim kopać w naszej okolicy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macias1 Napisano 3 Grudzień 2011 Share Napisano 3 Grudzień 2011 tam nic nie ma wszystko wykopane bo ile razy można tam śmigać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macias1 Napisano 3 Grudzień 2011 Share Napisano 3 Grudzień 2011 a kolega ma rację samemu fajnie jest tez Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.