latający holender Napisano 16 Listopad 2011 Autor Napisano 16 Listopad 2011 Dziś przejeżdżając przez tą część lubelszczyzny zatrzymałem się na chwilę w Łaziskach za Opolem Lubelskim(za opuszczonym starym młynem/magazynem czy coś takiego).Niestety czasu nie miałem,dlatego tylko chwila spaceru po tamtejszych piaskach.Od razu trafił się piękny gmerk w idisz.Niestety czasu na więcej chodzenia nie było,a odległość odemnie znaczna.Czy ktoś z kolegów tam śmigał ?
Sztukmistrz Napisano 18 Listopad 2011 Napisano 18 Listopad 2011 W tym miejscu o którym piszesz byłem raz,ale po drugiej stronie drogi.Wyszły dwie super klamerki z 1 wojny.Teren bogaty w fanty bo to skrzyżowanie szlaków,szkoda tylko że ja też mam daleko.
toysland Napisano 20 Listopad 2011 Napisano 20 Listopad 2011 napisz dokladnie gdzie to bylo w ktorym miejscu
cplstahl Napisano 30 Listopad 2011 Napisano 30 Listopad 2011 toysland przecież masz na zdjęciu czarno na białym gdzie to było, jeśli kiedykolwiek byłeś w Łaziskach, nie powinieneś mieć problemu z trafieniem tam
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.