morro1980 Napisano 14 Listopad 2011 Autor Share Napisano 14 Listopad 2011 Czy warto przejechać się w to miejsce?Chętnie bym się tam wybrał ale brak dostępności map. Czy ktoś wie jakie miejsce warto tam spenetrować ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielw4 Napisano 15 Listopad 2011 Share Napisano 15 Listopad 2011 Tak się składa że mieszkam po drugiej stronie poligonu i muszę przyznać rację Marek_wawa.Jeżeli interesuję cię militarka to dobre miejsce,ale trzeba wiedzieć gdzie szukać.Ja mam ten poligon w jednym paluszku.Powim tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morro1980 Napisano 15 Listopad 2011 Autor Share Napisano 15 Listopad 2011 Spore krzaki tyle powim :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielw4 Napisano 15 Listopad 2011 Share Napisano 15 Listopad 2011 Spore krzaki tyle powim :)O CO KAMAN? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morro1980 Napisano 15 Listopad 2011 Autor Share Napisano 15 Listopad 2011 Byłem ale nie wiem, że tak powiem jak się tam poruszać. Spore krzaki w miejscu bitwy, trawa po pas. Nie znam miejsca. trochę połaziłem, sporo dołków koło poligonu. Nie wiem gdzie tam jeszcze można coś wyłowić :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielw4 Napisano 16 Listopad 2011 Share Napisano 16 Listopad 2011 O fantach z bitwy zapomnij a jak chcesz coś grubszego to mogę ci wysłać zrzut z google maps z zaznaczonymi co do metra miejscami gdzie co i jak wychodzi.A wychodzą tam jeszcze np kulki i kule armatnie(podejrzewam że od monitory)ale fant jest fant i taki też cieszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morro1980 Napisano 16 Listopad 2011 Autor Share Napisano 16 Listopad 2011 Poproszę więc. Obiecałem komuś kulkę armatnią :)kenzo1980@o2.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielw4 Napisano 16 Listopad 2011 Share Napisano 16 Listopad 2011 Powiem ci narazie że trzeba iść od ossowa jakieś 4km w las.Jak będziesz w okolicy w jakiś weekend to odezwiju się wcześniej to ci takową kulkę sprezentuje(są to małe kulki od 1do3 funtów,ale kolega szarpnął też 3szt.po 12funtów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morro1980 Napisano 16 Listopad 2011 Autor Share Napisano 16 Listopad 2011 Dziekuję ale sam chcę znaleźć :)Ja byłem jadąc drogą od pomnika bolszewików koło ambony w lesie. Tam ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielw4 Napisano 16 Listopad 2011 Share Napisano 16 Listopad 2011 Niestety nie.Nie chcę pisać na tym forum gdzie to jest żeby konkurencja za duża się nie zrobiła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielw4 Napisano 16 Listopad 2011 Share Napisano 16 Listopad 2011 jak dam radę to dzisiaj wysle ci screena z mapy tylko nie chciałbym żebyś puzniej chwalił się tą miejscówką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morro1980 Napisano 16 Listopad 2011 Autor Share Napisano 16 Listopad 2011 Jaką miejscówką ?;););)Dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morro1980 Napisano 28 Grudzień 2011 Autor Share Napisano 28 Grudzień 2011 danielw4 jesteś tam, wysłałem Ci mail. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielw4 Napisano 29 Grudzień 2011 Share Napisano 29 Grudzień 2011 Jestem.Sorry że nie odpisałem ale laptop córki się spalił więc na okrągło okupuję mój.Szkoda że nie zajrzałem na e maila bo mogliśmy się ustawić.Byłem na tym miejscu we wtorek i powiem szczerze,że jest coraz mniej kulek.Przez 4h chodzenia trafiłem 1granat armatni 3funtowy i 5 kulek 1 funtowych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielw4 Napisano 29 Grudzień 2011 Share Napisano 29 Grudzień 2011 Wklejam dla zachęty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielw4 Napisano 29 Grudzień 2011 Share Napisano 29 Grudzień 2011 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielw4 Napisano 29 Grudzień 2011 Share Napisano 29 Grudzień 2011 Jutro o 8 rano lecę na kulki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielw4 Napisano 29 Grudzień 2011 Share Napisano 29 Grudzień 2011 Morro1980 chętny jutro?Jak tak to dam ci tel. na maila Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielw4 Napisano 29 Grudzień 2011 Share Napisano 29 Grudzień 2011 Dodam tylko że kulki nie moje i zdjęcia znalezione w internecie ale wiem gdzie takie mozna znaleść Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.