SHarky Napisano 4 Listopad 2011 Autor Napisano 4 Listopad 2011 WitamObecnie zastanawiam się czy przesiadka z Rutusa PROximy 3.0 na wykrywacz w granicach do 2200zł to dobra decyzja. W swoich spotrzeżeniach wybrałem :-Rutus Argo-Armand Dominator2Dodam, iż charakteryzajcę powyższych sprzętów poznałem, jednak nurtuje mnie jeszcze jeden, o którym nie znalazłem wprost konkretnych inf.-White's Prizm 6TProszę więc o poradę - czy w ogole zmiana jest tu dobrym pomysłem, czy pozostać przy obecnym sprzęcie? Pracowałem już na kilku Armandach, a z PROximy jestem zadowoly, choć zawsze denerwowały bardzo krótkie sygnały występujące na wilgotnym czy nierównym gruncie w terenach leśnych.pozdrawiam
macbaton Napisano 4 Listopad 2011 Napisano 4 Listopad 2011 Ja bym się jednak skłaniał ku Teknetics Omega.
rexdar Napisano 4 Listopad 2011 Napisano 4 Listopad 2011 miałem Prizm 6T,ale przy porównaniu zasięgów z Cibolom delikatnie płytszy i zmieniłem na F75 i jestem zadowolony
SHarky Napisano 4 Listopad 2011 Autor Napisano 4 Listopad 2011 Kol. rexdar możesz mniej więcej określić zasięgi Prizm`a 6t?
rexdar Napisano 5 Listopad 2011 Napisano 5 Listopad 2011 witam.kolego SHarky nigdy z linijkom nie mierzyłem ,posiadałem jednocześnie dwa detektory: Prizm 6T i Cibolę,wiekszy zasięg miała Cibola(na pograniczu zasięgu dawała lepszy sygnał)a z drugiej kolega chodził z Proximom i ona była jeszcze głębsza.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.