LR81 Napisano 26 Październik 2011 Autor Share Napisano 26 Październik 2011 Jest ktoś chętny? Chodzę z wykrywaczem i pływam z neodymem, ale samemu zaczyna być nudno... No i browar w towarzystwie lepiej smakuje :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vetter Napisano 18 Luty 2012 Share Napisano 18 Luty 2012 Daj znać na maila :)Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzarnyPoznań Napisano 18 Luty 2012 Share Napisano 18 Luty 2012 Jak będzie pogoda to z chęcią się wybiorę z Poznania.Bo już bywałem w tamtych okolicach.Ciekawy teren do poszukiwań po lesie i umocnieniach Wału Pomorskiego.Też mam magnesik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vetter Napisano 19 Luty 2012 Share Napisano 19 Luty 2012 Czarny do siebie to chyba jeszcze tela mamy (chyba że zmieniłeś), daj znać jak z wyjazdem na Wał - przez Piłę będziesz i tak przelatywać to można coś wspólnie zorganizować :) Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witas03 Napisano 19 Luty 2012 Share Napisano 19 Luty 2012 Witam. jestem z Obornik . Jakby co dołączę się do wyprawy. Ale tylko weekendy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzarnyPoznań Napisano 20 Luty 2012 Share Napisano 20 Luty 2012 Vetter jak najbardziej numer mam zapisany.Teraz siedzie i czytam zimowe lektury o Wale i nie tylko.Przez Oborniki zawsze na wyjazdy jeżdżę w tam te strony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LR81 Napisano 13 Maj 2012 Autor Share Napisano 13 Maj 2012 sezon w pełni, wracam do tematu. są chętni na wypady? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.