Descent Napisano 19 Październik 2011 Autor Napisano 19 Październik 2011 witam, chciałbym porady od osób mających ten wykrywacz lub go znających, ponieważ mam problemy z obsługą. Otóż nie wiem jak mam ustawiać wykrywacz jeśli chodzi o dyskryminację. nawet jak jest włączona to nie omija żelaza, wyjaśnijcie o co chodzi z progiem dźwięku i jak go ustawić. Ci którym ten wykrywacz nie pasuje niech sie nie udzielają.
armand Napisano 20 Październik 2011 Napisano 20 Październik 2011 Należy przeczytać instrukcję obsługi:http://www.armand.pl/download/Wykrywacz-metali-Armand-Prospector-Instrukcja-obs%C5%82ugi.pdfPrzy włączonej pracy statycznej jest rozróżnianie, przy włączonej pracy dynamicznej nie ma rozróżniania. Jest to opisane w instrukcji obsługi i wielokrotnie była przekazywana informacja na forach internetowych. Po za tym, w godzinach pracy można zasięgnąć informacji u producenta wykrywacza, numer telefonu podany jest na sterowniku.Próg dźwięku ustawiamy na ok. 5-6, tak, żeby był ledwie słyszalny.
macbaton Napisano 20 Październik 2011 Napisano 20 Październik 2011 Najczęstsza bolączka. Nie każdy czyta instrukcję lub nie czyta ze zrozumieniem
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.