kler4 Napisano 13 Październik 2011 Autor Share Napisano 13 Październik 2011 Jak w temacie , jest ktos z tych okolic, pozdrawiam.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dadi Napisano 14 Październik 2011 Share Napisano 14 Październik 2011 No właśnie są? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thomasde Napisano 14 Październik 2011 Share Napisano 14 Październik 2011 Cześć wszystkim to jest mój debiut na forum Odkrywcy. Jestem świeżo upieczonym kopaczem:), śmigam z Omegom. Mieszkam w Zdzieszowice pow.krapkowicki, ale łaziłem kilka razy w okolicach Głogówka, Rzepce, Leśnik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nik1999 Napisano 15 Październik 2011 Share Napisano 15 Październik 2011 witam ja jestem z okolic krapkowic i śmigam po całym terenie południowej opolszczyzny, oraz zapuszczam się do naszych sąsiadów. Tereny wokół Głogówka też już złaziłem. Pozdrawiam!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
narcopolo Napisano 16 Październik 2011 Share Napisano 16 Październik 2011 Witam Ja mieszkam w samych Głubczycach. Kilka razy śmigałem po okolicy.Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kler4 Napisano 20 Październik 2011 Autor Share Napisano 20 Październik 2011 Pisac prosze na priv . pozdr... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.