pepekevo Napisano 12 Październik 2011 Autor Napisano 12 Październik 2011 witam wszystkich mam pewien problem jak i zarazem prośbę czy znajdzie się jakiś chętny żeby powiedzieć jak wykrywaczem minelab e trac znaleźć kufer/skrzynie a pytanie jest takie jaki dzwiek i jakie parametry będzie pokazywał na zaśmieconym polu odłamkami ?? bo nie potrafię namierzyć wszędzie się wzbudza co krok jakie kopać sygnały pomorze ktoś??
adam793 Napisano 12 Październik 2011 Napisano 12 Październik 2011 Na początek mogę ci doradzić ćwiczyć,ćwiczyć trening czyni mistrza pózniej bedziesz sam wiedział co leży pod cewką
Pablo.wpl Napisano 12 Październik 2011 Napisano 12 Październik 2011 jak wyłączysz dyskryminacje to kopać jak największy sygnał, skrzynia nie jest wielkości odłamka.... to chyba proste... dziwne pytanie...
pastuszek Napisano 12 Październik 2011 Napisano 12 Październik 2011 pytanie nie jest dziwne - kolega najpewniej pożyczył sprzęt od kogos.
pepekevo Napisano 13 Październik 2011 Autor Napisano 13 Październik 2011 koledzy nie pożyczył bo chodzę z takim sprzętem nie wiem jaki da sygnał i parametry skrzynia bo nie miałem do czynienia z takimi okolicznościami wiec nie wiem skoro wiecie to pomóżcie po to pytam i jest forum
popek Napisano 13 Październik 2011 Napisano 13 Październik 2011 jeśli jak napisałeś chodzisz z tamim sprzętem to pytanie jest conajmiej nie inteligentne.
piotr4321 Napisano 22 Październik 2011 Napisano 22 Październik 2011 Sami inteligenci. Napisz z jakiego materiału jest skrzynia?Co w tej skrzyni ma byc? Domyślam się że jakies rurki;-) Spróbuj podnieść cewkę na wysokosc około 30cm, 40cm i wyłapać duże sygnały(sprawdzaj namierzaniem) To nie jest dobry sprzęt na teren zaśmiecony odłamkami, ale możesz próbować.Pozdrawiam Piotr
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.