thom84 Napisano 12 Październik 2011 Autor Share Napisano 12 Październik 2011 Witam, jest ktoś chętny na poszukiwania w w/w miejscach i okolicach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muziel Napisano 15 Kwiecień 2012 Share Napisano 15 Kwiecień 2012 no spox:P ttlko kiedy i hdzie??:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daras6022 Napisano 20 Luty 2014 Share Napisano 20 Luty 2014 jestem z okolic Chrzanowa - chętnie się z Tobą wybiorę na jakieś wykopki. Pisz na adres dariusz35@op.pl (w temacie wpisz od kogo i o co chodzi) bo tyle tych maili przychodzi że nieraz nie można ogarnąć poczty. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tirmant Napisano 10 Marzec 2014 Share Napisano 10 Marzec 2014 Chrzanów i okolice, jak ktoś ma ochotę na wspólne wykopki to zapraszam 15.03 - jak dopisze pogoda oczywiście. pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukaszii99 Napisano 19 Maj 2014 Share Napisano 19 Maj 2014 Witam!Jeszcze nie mam własnego wykrywacza lecz chciałbym z kimś z okolic pujść na wykopki zobaczyć czy mi się spodoba. Gdyby ktoś chciał się wybrać że mną to proszę o odpowiedź. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.